IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек изненада фенове, продавайки им понички

11 януари 2023 14 40

Към него се присъедини и Дженифър Лопес

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Бен Афлек успя да изненада много фенове, наредили се на опашка за любимите си понички.

50-годишният актьор се появи от прозорчето на популярна верига, за да продава сладкиши, сандвичи, напитки и други продукти от менюто. Сложил задължителната униформа, шапка и слушалка, чрез която чува поръчките, Афлек беше в прекрасно настроение, съдейки по снимките в социалните мрежи.

Всичко се случва в Масачузетс, а малко по-късно стана ясно, че Афлек е част от реклама за известната верига, като към него се присъедини и съпругата му Дженифър Лопес. Докато актьорът се подвизаваше като продавач, то изпълнителката изобщо не трябваше да влиза в роля, като единственото, което се изискваше от нея, е да изглежда красиво, да седи удобно в скъпата си кола и да чака поръчката си.

Афлек помогна на съпругата си да започне деня с вкусно и топло кафе, като от неговите услуги се възползваха и още няколко щастливи клиенти. Един от тях сподели пред NBC, че актьорът е бил много забавен и остроумен, карайки всички в колата да се смеят от сърце. Бен е голям фен на популярната верига за кафе и понички, като често може да бъде забелязан в неин ресторант или с брандирана картонена чаша напът за работа.

Във видео, споделено в социалните мрежи, може да се види как Бенифър се намират в кафенето в Масачузетс, а около тях е цял екип от оператори. Джей Ло носи дълго обемно бяло яке, докато Афлек все още е с черната брандирана тениска и в едната си ръка държи престилка.

„Когато се върна тук, не искам да съм на 60-о място. Искам да съм поне малко по-напред“, пошегува се Афлек във видеото. Той благодари на всички за усърдната работа, а Лопес се беше сгушила в него, отпивайки от любимата си напитка.

Засега не е ясно дали рекламата ще е готова навреме за Супербол на 12 февруари, но е напълно възможно със звезди от подобен ранг. Рекламният слот по време на спортното събитие се счита за един от най-скъпите и ексклузивни, като там се излъчват кратки видеа от най-очакваните филми и сериали за годината, както и реклами на луксозни марки коли, дрехи и аксесоари.

През 2019 година Афлек призна, че всеки ден си купува кафе от популярната верига и хората често го питали откъде точно може да си вземат като неговата напитка. „Имам чувството, че съм виновен за популяризирането на бранда в този окръг на Ел Ей“, пошегува се той.

Дженифър Лопес и Бен Афлек с първи празник като семейство

Дженифър Лопес за раздялата с Бен Афлек: Най-тежкият момент в живота ми

Освен че се грижи за щастливото начало на деня на своите фенове, Афлек върна и своята усмивка, след като се ожени за Дженифър Лопес цели два пъти през миналата година. Първоначално те си казаха „Да“ в Лас Вегас през юли, а месец по-късно организираха пищна сватба в ранчото на актьора.

„2022 година беше най-хубавата година досега. Нямам търпение за това, което ни е подготвила следващата“, написа Джей Ло в социалните мрежи под видео, на което е събрала най-хубавите си моменти от изминалите 12 месеца. В него бе включен и близък поглед на големия зелен пръстен от Афлек, с който той ѝ предлага брак.

В момента Лопес работи по новия си албум This is Me... Now, който е продължение на This is Me... Then, пуснат преди 20 години. Тогавашните песни, както и сегашните, са вдъхновени именно от любовта на певицата с Бен Афлек.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари