IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес посрещна Нова година с перфектната рокля

4 януари 2023 16 30

Първата ѝ Коледа с Бен Афлек също не беше за подценяване

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Каквото и да си говорим, Нова година е един от поводите, за които спокойно можем да си купим нови дрехи, за да започнем следващите 12 месеца със стил, елегантност и красота.

Дженифър Лопес очевидно е наясно с това, тъй като посрещна 2023 година с всичко от гореизброените. 53-годишната звезда сподели с милионите си последователи в социалните мрежи как е изкарала Нова година, успявайки да ни впечатли с избора си на тоалет. Това беше и първата Нова година на Джей Ло като съпруга на Бен Афлек, след като двамата се венчаха цели два пъти през 2022 година.

В краткия клип, на който Афлек не се вижда, Лопес носи красива червена блуза с дълбоко деколте, която е закрепена към дълга черна пола чрез помощта на бляскава сребърна брошка във формата на панделка. Като истинска кралица на партито, изпълнителката беше сложила и очила, които изписваха „2023“ и отпиваше коктейл от специална стъклена чаша.

Засега не е ясно точно с кого е прекарала Нова година, но сме сигурни, че Джей Ло се е насладила на вкусни кексчета, върху които също бе изписано „2023“, което по-скоро приличаше на „2028“, но няма да бъдем критични. Всички знаем колко трудно се правят новогодишни сладки и колко е вбесяващо да ги украсяваме, така че напълно разбираме човека, чиято ръка е трепнала в грешния момент.

За да покаже изцяло прекрасния си тоалет, Лопес завърши видеото с широк кадър, на който позира с шампанско в едната ръка, а зад нея се виждат няколко светещи елхи. Тя разкри своята ваканционна тема за празненствата си в бюлетин, пуснат миналата седмица, като каза, че този път е искала да подчертае важността на колибрито.

„За мен колибритата са пратеници на любовта. И така, тази година реших, че колибрито ще бъде перфектната тема. Обединихме семейства, удвоихме забавлението, удвоихме любовта, удвоихме подаръците и утроихме хаоса!!“, написа изпълнителката. Добави, че в новия ѝ албум, който излиза тази година, ще има и песен, наречена „Колибри“.

Лопес също така призна, че птицата е повлияла на тоалетите ѝ за празничните тържества по Коледа и Нова година, на които са присъствали редица звезди. Събитията се проведоха в общия ѝ дом с 50-годишния Бен Афлек в Лос Анджелис в последните седмици от декември.

Оказва се, че цветната шарка на колибрито е послужила за вдъхновение за празничната рокля на Джей Ло. Тя избра дизайн на Gucci, който е закупила преди година и е чакала перфектния повод, за да го облече. Екстравагантната дълга до земята копринена рокля включваше нещо, което изглеждаше като ветрило или шарки на крила в няколко нюанса на сребристо, синьозелено и зелено по цялата дължина на роклята. Дългите ръкави се извиваха около китката, преминавайки в кадифени черни маншети и сребърна шарка, детайлизираща високото деколте на тоалета. Лопес допълни визията със сребърни обеци и вдигна косата си на елегантна опашка.

Дженифър Лопес за раздялата с Бен Афлек: Най-тежкият момент в живота ми

Любим аксесоар: Дженифър Лопес със специално колие

Дженифър Лопес и Бен Афлек с първи празник като семейство

Изпълнителката дори украси коледната си елха със сребърни и златни колибрита и тъмносини орнаменти, с които се съчета, носейки тъмносиня рокля, украсена с червени панделки. Яката и маншетите на тоалета бяха бели с флорален мотив, а всичко това беше допълнено с бели обеци на цветя и червени лачени обувки на платформа.

Лопес не пести сили за първата си Коледа като г-жа Афлек. „През последните 8 години правим Christmas Edition Taco Tuesday, където се събираме, обличаме се и пеем коледни песни. Това беше първият път от много време, когато успяхме да се съберем с хора, които не сме виждали цяла вечност. Партито беше пълно със семейството, приятелите, колегите и хората, които познаваме от години. Пяхме, танцувахме и си прекарахме страхотно“, написа изпълнителката в социалните мрежи.

Няколко снимки и клипове се появиха от партито, включително и клип, на който Джей Ло успява да накара цялата тълпа да запее с нея Jingle Bells, държейки микрофона до всеки, който е около нея. Бен Афлек също се включи в забавлението, показвайки певческите си умения с песента By Christmas Eve на Джон Леджънд.

Двойката се ожени на 16 юли на частна церемония в Лас Вегас, след което направи по-голяма сватба в имението на Бен през август.

За още тенденции от света на модата ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари