IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готова за празниците – Джей Ло в изцяло червена гама

10 декември 2022 18 00

От главата до петите, плюс аксесоарите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Има ли цвят, който повече да ни напомня за Коледа от червения? Едва ли. Все пак такъв е костюмът на Дядо Коледа, коледните топки по елхата, кутиите за подаръци, панделките, лампичките и какво ли още не. Така че, ако все още се чудите какъв тоалет да изберете за тазгодишния празник, ще ви дадем само един жокер – трябва да е червен.

Дженифър Лопес винаги е много добре запозната с модните тенденции през годината, така че не бяхме изненадани, когато я видяхме в изцяло червена гама пред голямото си коледно дърво. Очевидно изпълнителката вече е напълно готова за първата си Коледа с Бен Афлек като съпруг и съпруга, нямайки нужда от нищо друго под елхата, освен от любимия си мъж и децата.

За да направи коледната тенденция малко по-персонализирана и своя, Джей Ло добави интересен аксесоар към цялата визия, който никой друг няма да има. Позната с любовта си към персонализираните бижута, все пак говорим за жена, която има колие с инициалите на Бен Афлек и едно, върху което е изписано „Бенифър“, Лопес и този път не разочарова с избора си на аксесоар.

Преди няколко дни изпълнителката публикува серия от празнични снимки, на които носи червено от глава до пети. Визията ѝ включва блейзър с колан, широки панталони и остри ботуши на висок ток. Тя дори координира аксесоарите си с тоалета, носейки големи червени слънчеви очила и кожена чанта на Valentino, върху която беше изписано „Джей Ло“ с големи бели букви. Всичко това беше завършено със златни бижута, а косата беше прибрана на висок кок.

На първата снимка Джей Ло е седнала на облегалката на зелен диван, поставен пред голяма картина на зелена птица. По-късно я виждаме пред голямата семейна елха, както и на две селфита – едно в колата и едно точно преди да излезе от вкъщи.

„Започва да изглежда като Коледа“, написа Лопес под публикацията, добавяйки хаштага #ThisIsMeNow, намеквайки за предстоящия си албум. Той ще е наследник на This Is Me... Then от 2002 година, който бе посветен на първата ѝ връзка с Бен Афлек. Сега песните отново ще бъдат вдъхновени от любовната ѝ история с актьора, която този път завърши с дългоочакваната сватба.

В интервю пред Apple Music Лопес сподели как любимият ѝ е вдъхновил този и албума преди 20 години. „Преди 20 години се влюбих в любовта на живота ми. Тогава работих по албум, който беше изцяло за запечатването на този момент“, спомня си звездата. Допълва, че сега е изпитала същите чувства и иска отново да остави тези емоции в историята, като според нея, сега те са още по-прекрасни и от първия път.

Новият албум на Лопес ще излезе на пазара през 2023 година и ще съдържа 13 песни, в които се пее за любов, щастие и още нещо. Тя дори е посветила цяло парче на първата си сватба с Бен, която се състоя в Лас Вегас в началото на лятото. Месец по-късно влюбените се венчаха на по-голяма церемония пред очите на най-близките си приятели и семейството.

„Сега, 20 години по-късно, най-сетне имам щастлив край. Това е най-приказния, достоен за Холивуд финал“, казва още Джей Ло. Що се отнася до втория шанс, този път любовта на Бенифър е завинаги. „Сега сме сигурни. Няма никакви въпроси относно това и не си казвам, че ще видим какво ще се случи след време. Казваме си, че сме аз и ти и това е. До самия край“.

Новата г-жа Афлек: Винаги ще бъда Дженифър Лопес, но вече съм свързана със съпруга си

Как Дженифър Лопес промени Бен Афлек?

Дебют като семейство: Дженифър Лопес и Бен Афлек изцяло в черно

За момента Дженифър Лопес крие точната премиерна дата на албума, но е сигурно, че той ще се появи следващата година.

За още новини от света на модата и аксесоарите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари