IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжка вечер: Бен Афлек заведе 10-годишния си син на баскетбол

15 декември 2022 17 50

Рядка публична поява за Самюел

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последните няколко месеца говорим за Бен Афлек само в присъствието на Дженифър Лопес, като неин съпруг, опора и прекрасен втори баща на децата ѝ. Но всъщност актьорът е нещо повече от това – той е истински баща на своите три деца, заради които отказа да се премести от Лос Анджелис и накара Джей Ло да дойде в града.

Наскоро Афлек показа колко много цени семейството си, отделяйки една вечер само на 10-годишния си син Самюел. Двамата излязоха по мъжки и посетиха баскетболния мач между „Бостън Селтикс“ и „Лос Анджелис Лейкърс“. Седейки на първите редове, Бен и Самюел се наслаждаваха на всяко едно отиграване и често попадаха в полезрението на камерите със своите ентусиазирани реакции. За тяхно съжаление, „Лейкърс“ загубиха със 118 на 122, но пък вечерта със сигурност е била много ценна за Самюел.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Баща и син споделиха няколко вкусни снакса и доста усмивки по време на целия мач, носейки ежедневни дрехи. Бен беше облечен в светъл пуловер и дънки, а до него 10-годишното момче носеше карирана риза и сива тениска, комбинирани с дънки.

В допълнение към Самюел, Бен Афлек е баща на 13-годишната Серафина и 17-годишната Вайълет, които споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Най-голямото момиче в семейството наскоро отбеляза рождения си ден и го отпразнува в Белия дом заедно с майка си, президента Джо Байдън и първата дама Джил Байдън.

За специалното събитие Гарнър носеше дълга до пода черна рокля на Ralph Lauren, върху която бяха поставени малки пайети. Тя комбинира тоалета с обувки на Stuart Weitzman и черен клъч. От своя страна, Вайълет облече черна рокля с тънки презрамки от Carolina Herrera, покрита със сърца, допълвайки я с черен клъч и червени остри токчета.

Дженифър Гарнър

Снимка: Getty Images

Майка и дъщеря влязоха ръка за ръка в Белия дом, като това беше едно от редките събития, на които присъстват заедно. Децата на Гарнър и Афлек стоят възможно най-далеч от светлината на прожекторите, като рядко посещават червения килим или пък присъстват в социалните мрежи на родителите си.

Дженифър Гарнър ви дава идея за училищен десерт

Дженифър Гарнър на 50 – не може да бъде!

Бен се справя чудесно и с ролята си на втори баща на 14-годишните близнаци Еме и Макс, които се раждат от брака между Дженифър Лопес и Марк Антъни. В специално видео, посветено на Деня на благодарността, феновете видяха как Макс спи върху рамото на Афлек, докато актьорът се усмихва широко. „Това е... Деня на благодарността“, написа Лопес под кадрите.

Изпълнителката заяви пред Vogue, че се надява семейството ѝ да се разбира чудесно през всичките години, които им предстоят заедно. Тя заяви, че се опитва да научи както своите, така и децата на Афлек, че винаги могат да разчитат един на друг, независимо кои са истинските им родители.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари