IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Мидълтън благодари на сестрите си Кейт и Пипа

2 февруари 2023 11 00

Те са го подкрепили по време на депресията му и загубата на любимото му куче

Снимка: БГНЕС

Джеймс Мидълтън благодари на по-големите си сестри Кейт Мидълтън и Пипа Мидълтън за подкрепата му през най-мрачните дни на неговата депресия.
35-годишният предприемач разкри в прочувствено есе за The Sunday Times душата си след смъртта на кучето си Ела, която почина по-рано този месец на 15-годишна възраст от бъбречна недостатъчност.

Джеймс разказа откровено за борбата си с депресията. Кучето от порода Кокер шпаньол също много му е помагало в това.

„Всички знаеха колко много означава тя за мен и имаше ден“, споделя той и допълва, че сестрите му са идвали на някои от неговите терапевтични сесии.
„Те винаги са били там когато съм имал нужда и бяха до мен и в най-трудните моменти“, добави той за Кейт и Пипа.

Джеймс също така разкри, че „цялото семейство“ е присъствало на емоционалното погребение на Ела, споделяйки, че Пипа и нейният съпруг Джеймс Матюс – подобно на принцеса Кейт и принц Уилям – имат куче, потомство на Ела.

„Цялото семейство дойде да се сбогува. Не мога да говоря от тяхно име, но вярвам, че тя също е повлияла на живота им“, пише той. „Лупо, кучето на Катрин и Уилям, беше едно от кученцата на Ела. Сестра ми Пипа и нейният съпруг имат кученце от Ела, както и други членове на семейството.“, добави той.

Темата за психичното здраве е била винаги ключов приоритет за Кейт. Заедно със съпруга си принц Уилям и зет си принц Хари, тя стартира инициативата Heads Together през 2016 г., за да разбие стигмата около разговорите по темата и да помогне за психичното здраве.

Кейт се фокусира върху инициативи за психично здраве за майки и деца.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари