IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода – Кейт Мидълтън впечатли с дълго палто

19 януари 2023 16 30

Принцесата направи първото си самостоятелно излизане за годината

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кралският двор може и да се тресе от продължаващите скандали между принцовете Хари и Уилям, но седмицата на Кейт Мидълтън стана малко по-ведра след посещението на принцесата в детски център.

41-годишната кралска особа посети Foxcubs Nursery в Лутън, отбелязвайки първото си самостоятелно събитие за тази година. Посещението е директно свързано с каузата ѝ да повиши осведомеността около това колко важно е ранното детско развитие за позитивния растеж и усъвършенстването на по-добър характер и личност. Това е една от основните каузи на Кейт, която тя изпълнява чрез кралските си програми.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Мидълтън пристигна в детския център, намиращ се на час от новия ѝ дом в Уиндзор, малко преди 11 часа местно време в сряда. Там беше посрещнат от един от училите, на когото благодари за поканата и гостоприемството. „Натоварен ден ли е за всички, всички тук ли са? В момента има доста сериозен вирус“, каза Кейт, намеквайки за тежкия грипен сезон, който се вихри във Великобритания и засяга сериозно децата.

Принцесата обаче бе зарадвана с отговора, че почти всички малчугани са в центъра и се чувстват добре. Тя прекара време с тях, играейки си с магически пясък и слагайки маска върху лицето си, забавлявайки няколко деца.

Снимка: Getty Images

За посещението си принцесата на Уелс облече дълга пуловерна рокля с висока яка, която беше допълнена с черен кожен колан от Gabriella Hearst. Оребреният тоалет беше едновременно удобен и елегантен, а Кейт балансира яркия тон с неутрални аксесоари и високи до коляното велурени ботуши. Всичко това беше завършено с клъч в черен цвят.

За още по-привличащо вниманието цветово съчетание, Мидълтън облече двуредно кашмирено палто. Тя завърши визията с няколко от емблематичните си избори – леко къдрава прическа, отметната на една страна, годежния сапфирен пръстен и минимален грим.

Foxcubs е безплатен образователен център за деца, притежаващ „изключителна“ оценка по класацията на Службата за стандарти в образованието, детските услуги и умения. Той се управлява от Early Years Alliance и е част от общо 70 подобни детски центъра, в които се обучават деца от 2 до 5 години.

Снимка: Getty Images

Кейт разговаря с възпитатели за формирането на характера в ранните години на децата и чу от родители за това как Foxcubs променя живота на малчуганите. Детският център се фокусира върху ученето чрез игра и насърчава семействата да участват в активностите. В миналото принцесата е посещавала центъра, но тази конкретна визита беше първата ѝ след излизането на мемоарите на принц Хари. Според кралски източници, тя е „объркана“ от обвиненията на зет си, но се твърди, че вече е оставила драмата зад гърба си.

Кейт Мидълтън засади дръвче в чест на кралица Елизабет

След нападките на Меган Маркъл – защитават Кейт Мидълтън

Тя и модата: Най-добрите тоалети на Кейт Мидълтън за 2022 година

През последните години голяма част от кралската работа на Кейт се фокусира върху ранното детско развитие и осигуряването на възможно най-добрия старт на децата. През 2021 година тя стартира Кралския фондационен център за ранно детство, за да повиши осведомеността защо първите пет години от живота са толкова важни за бъдещите ни постижения и какво можем да направим като общество, за да предоставим по-добра възможност за създаване на по-щастливо, по-психически здраво и по-възпитано поколение.

Снимка: Getty Images

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари