IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След нападките на Меган Маркъл – защитават Кейт Мидълтън

15 декември 2022 14 30

Жената до Уилям не била студена, а напълно обратното

БГНЕС

БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари продължават с шокиращите разкрития за британското кралско семейство. След като стана ясно, че искали да защитят Уилям за сметка на по-малкия му брат, от пресцентъра на известната фамилия пуснаха коледната картичка на принца и принцесата на Уелс. На тях те са с трите им деца и се усмихват на камерата, но дори по този начин не успяха да отклонят вниманието от това, че отношенията им с херцозите на Съсекс се влошават с всеки изминал ден.

Първо Хари хвърли ръкавицата към Уилям за пореден път. След това Меган реши отново да припомни, че не тя, а Кейт Мидълтън е била по-резервирана към нея в самото начало. И изтъкна, че тя се държала с нея студено дори при затворени врати – нещо, което недоумява.

Кой е по-студен – Кейт или Меган?

В документалния филм Меган посочва, че е изненадана от прекалената формалност на нейната етърва. По повод тези твърдения, приятел на Кейт Мидълтън посочва, че те не са верни, защото тя винаги е много общителна и обича да прегръща хората.

„Тя е топла, приятелски настроена и поздравява всички с голяма прегръдка и целувка. За нея е естествено да бъде такава“, казва той пред списание People.

Кейт Мидълтън,

БГНЕС

Ала Меган не е на същото мнение. Признавайки, че отишла със скъсани дънки и боса, за да се срещне за първи път с Кейт, тя не получила прегръдка за добре дошла.

„Започнах да разбирам много бързо, че формалността отвън, се пренася и отвътре“, обяснява тя. По думите на Меган, тя винаги е обичала да прегръща при среща. Но добавя:

„Не осъзнавах, че това е наистина дразнещо за много британци“.

Семейна Коледа – новият празничен портрет на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Кралска Коледа: Кейт Мидълтън с прекрасна червена рокля

Зелената рокля на Кейт Мидълтън се превърна в меме

Меган Маркъл,

БГНЕС

Пропастта между братята се увеличава

Според източник, близък до кралското семейство, ще мине доста време, преди двамата братя да си простят. Той е категоричен, че синовете на Чарлз III са събрали доста гняв един към друг и пропастта между тях се увеличава.

„Те бяха щастливи да излъжат, за да защитят брат ми“, призна Хари в един от епизодите. А малко след това дойде и коментарът на Уилям. Той бе категоричен, че документалният филм е жалък и няма намерение да го гледа. Въпреки това, до него със сигурност са стигнали думите, казани вътре.

Но не само Хари се обърна срещу своите най-близки. От своя страна Меган нападна своето семейство. По този повод нейният брат обяви пред медиите, че той би разказал тяхната истина в нов документален филм.

Меган Маркъл,

БГНЕС

Меган и Хари удариха с филм, Уилям и Кейт отговориха с любовен портрет

Наистина ли са в беда – какво се случва между Меган Маркъл и принц Хари?

Напуска кралския двор, но си иска титлата: Меган Маркъл в действие

„Тя излъга, че семейството го няма, а ние винаги сме били тук и сме били насреща. Документалният филм не показа истината. Затова и реших да събера собствен продуцентски екип и в края на 2023 ние ще разкажем нашата история. Ще разкрием много истини, които обаче ще са подкрепени и с нужната документация“, обясни Томас Маркъл-младши.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари