IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска Коледа: Кейт Мидълтън с прекрасна червена рокля

12 декември 2022 14 30

Принцесата на Уелс промотира събитието „Кралски песни: Заедно на Коледа“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън официално е в празничен дух няколко дни преди ежегодния коледен концерт, организиран от кралското семейство.

40-годишната принцеса на Уелс направи кратка поява, за да промотира събитието „Кралски песни: Заедно на Коледа“ със снимка и видео в социалните мрежи. За краткото видео тя се облече в прекрасна червена рокля, спазвайки традициите по това време на годината. Дългият до земята тоалет се отличаваше с дантела и дълги ръкави, като беше комбиниран с емблематичната къдрава прическа на Кейт и минимален грим.

„Присъединете се тази Бъдни вечер към нас за една специална церемония в Уестминстърското абатство, изпълнена с празнични песни и прекрасни изпълнения, за да отпразнуваме най-прекрасното време от годината“, казва Кейт във видеото, което беше излъчено тази неделя. Събитието е спонсорирано от Кралската фондация, на която Мидълтън и принц Уилям са патрони.

Коледното събитие ще бъде истинска семейна „афера“, като се очаква към Кейт да се присъединят принц Уилям, крал Чарлз и съпругата му Камила. Коледните песни в Уестминстърското абатство ще зазвучат на 15 декември, а самият концерт ще се излъчи на Бъдни вечер.

Миналия месец пък Кейт се допита до феновете, за да решат заедно коя песен да закрие събитието. Гласуването беше между три парчета – Hark! The Herald, Joy to the Word и O Come, All Ye Faithful. Последната водеше доста дълго време, но коя всъщност ще бъде избрана, ще се разбере на Бъдни вечер, когато ще се излъчи и самият концерт.

„Принцесата на Уелс би искала от вас да ѝ помогнете да избере финална песен за тазгодишното коледно събитие в Уестминстърското абатство. Концертът ще се проведе на 15 декември и ще бъде излъчен по телевизията на Бъдни вечер“, обърнаха се от Good Morning Britain преди няколко дни.

Това е втора поредна година, в която Кейт организира „Заедно на Коледа“. Събитието събира на едно място членове на кралското семейство и екип от доброволци, работници на първа линия, военен персонал и още много служители в благотворителни организации, които помагат на общността в цяла Великобритания. По думите от Бъкингамския дворец, това е момент, в който всички празнуват радостта, която може да донесе човешката връзка.

Всички очи към нея: Кейт Мидълтън с рокля под наем и колието на Даяна

Зелената рокля на Кейт Мидълтън се превърна в меме

Като истински модел: Кейт Мидълтън с перфектния костюм

Тази година концертът ще бъде и в чест на кралица Елизабет II, която почина през септември на 96 години. По време на церемонията ще бъдат зачекнати теми, които тя е защитавала по време на цялото си царуване, включително емпатия, състрадание и подкрепа на другите. „Тези принципи се споделят и олицетворяват вдъхновяващите гости, поканени в абатството от цяла Великобритания като признание за техните неуморни усилия да помагат и да се грижат за хората около тях“, се добавя в съобщението на двореца.

Организирано от принцеса Кейт с подкрепата на Кралската фондация, събитието ще преплита както традиционни, така и модерни теми, приветствайки хора от всички религии и дори тези, които не изповядват нито една. Древното Уестминстърско абатство ще бъде украсено в празничен дух, допълнително затоплено от музиката на Хора на абатството плюс други изпълнения и трогателни литературни четения.

Принцесата на Уелс беше домакин на първия си коледен концерт миналата година, оглавявайки „Кралски песни: Заедно на Коледа“, за да отдаде почит на невероятната работа на хора и организации в Обединеното кралство, които подкрепиха своите общности по време на пандемията от коронавирус.

Хорът на абатството също пя на шоуто, а на сцената се качиха още Ели Голдинг, шотландският певец Том Уокър и Леона Луис. Принц Уилям прочете пасаж от Библията по време на службата. От своя страна, Кейт направи изненадващо изпълнение, заставайки зад клавишите на пианото за дует с Том Уокър за песента му For Those Who Can't Be Here.

„Без съмнение, това беше преживяване един път в живота. Смятам, че тя се справи брилянтно с изпълнението. Не е много лесно да седнеш зад пианото с музиканти, с които дотогава никога не си свирил и да те записват камери, но тя се справи чудесно“, каза по това време 30-годишният Уокър.

„Кралски песни: Заедно на Коледа“ ще се излъчи на Бъдни вечер по телевизия ITV1.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари