IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зелената рокля на Кейт Мидълтън се превърна в меме

7 декември 2022 14 30

Критикуват нейния дизайнер за избора на цвят

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Мидълтън се появи с впечатляваща визия на наградите в Бостън. Държейки под ръка съпруга си, принцесата на Уелс впечатли с дълга рокля с паднали рамене. Тя бе съчетана с изумрудена огърлица, принадлежаща на покойната ѝ свекърва. Но нещо друго направи по-голямо впечатление – нейният яркозелен цвят.

Мнозина веднага направиха индикации с това, че кралските дизайнери са копирали стила на Меган Маркъл, която по-рано тази година също облече подобна рокля. Само че тя бе бяла. Други отбелязаха, че Мидълтън е с перфектна фигура, идеална за прилепналия модел, който е подбрала за събитието. Но най-много бяха коментарите за това, че въпросното светлозелено не е най-подходящо за тоалет.

Тъй като събитието е свързано с опазването на околната среда, въпросната рокля неслучайно е в зелено. Според някои обаче, то може би трябваше да е малко по-тъмно. Иначе носи индикации за зелен екран.

Кейт Мидълтън,

Getty

Кейт Мидълтън със зелена рокля = ходещо меме

Макар тоалетът да е устойчив, той е точно като зелените екрани, които позволяват някои части от снимките да изглеждат прозрачни. Те се използват в телевизионни и филмови продукции от години.

Експерти посочват, че след заснемане на сцени срещу обикновен зелен студиен фон, редакторите могат да добавят статични изображения или отделно заснети сцени във фонов режим, като използват обикновения цвят като платно. Чрез въпросната технология те фалшифицират кадри от движещи се коли или гигантски карти зад синоптиците.

„Този избор на облекло просто подчертава, че нейният стилист не разбира интернет“, „Кейт Мидълтън беше със зелена рокля. Точно зеленото на зелен екран. Интернет свърши работата си и затова не мога да спра да се смея“, пишат потребители на Twitter.

С всеки изминал ден меметата, свързани със зелената рокля на Мидълтън се увеличават. Повечето потребители показват как върху модела може да се прожектира какво ли не.

Измежду всички закачки с избора на рокля има и такива със забавни принтове. Едни са наложили парче пица върху тоалета на Кейт, други боб или пък десена на роклята „феномен“, която стана популярна с това, че никой не може да определи в какъв точно цвят е тя.

Принцесата на Уелс не е първата, изложила се в зелено

След гафа на кралските дизайнери със зелената рокля, модни експерти припомнят за този на Мелания Тръмп през 2020 г. Тогава тя се появи с модел в подобен цвят на Националния конгрес на републиканците, за който трябваше да избере нещо по-елегантно и не толкова цветно.

Кафяво палто – Кейт Мидълтън знае с какво да го съчетае

Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Някои дават пример и с покойната Елизабет Втора, която бе в яркозелен тоалет за своя 90-и рожден ден. Тогава някои тролове също пуснаха меме, в което имаше пица за десен върху него.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари