IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

17 октомври 2022 08 30

Принцесата на Уелс заложи на Chanel

БГНЕС

БГНЕС

Навън е златна есен и всяка една от нас използва нейната цветна палитра в гардероба си. Ала според модните експерти, освен бежово, оранжево, керемидено, кафяво и други сходни тонове, ще носим един друг, който по-скоро свързваме с лятото. Става дума за наситено тъмносиньо. Именно него избра Кейт Мидълтън за посещение на Олимпийския парк в Лондон.

Принцесата на Уелс се появи със винтидж сако, придружавайки съпруга си. Двамата отбелязаха 10-ата годишнина на благотворителната спортна организация Coach Core. И както се досещате, погледите бяха насочени към нейното стилно облекло, което носи ретро усещане.

За специалния случай Кейт е заложила на Chanel. И със сигурност до няколко дни, дори и да има сходни сака из магазините в британската столица, те ще бъдат изкупени. Иначе, оригиналът трудно може да се намери, защото е ушит отдавна.

Златна есен с кобалтовосиньо

Кейт Мидълтън,

БГНЕС

Както вече стана ясно, този сезон ще разчупим гардероба си, носейки един по-нетипичен за него цвят. Модните експерти на Острова отбелязват, че Мидълтън е избрала блейзър от кобалтовосин туид. Моделът с черни копчета се определя като ретро, защото е от 1995 г.

От снимките на принцесата на Уелс на събитието виждаме, че тя е с тънка черна блузка под сакото, което е с доста характерни кантове. Тях тя е съчетала с нежни златни обеци (на марката Spells of Love) и тънък синджир с кръгла висулка – със скъпоценния камък лапис лазули.

Може би не предполагате, но според кралски експерти, Мидълтън носи тоалет на Chanel за втори път от доста време насам. Преди години тя е забелязана с чанта на марката. А през 2017 г. тя блесна в многоцветна рокля от туид за своя визита в Париж.

Кейт Мидълтън,

БГНЕС

Кейт и Уилям имат дългогодишна връзка със спортната организация

Съчетавайки своя винтидж туид с черни панталони с широки крачоли, 40-годишната кралска особа показва, че не е нужно да се обличаме в цветовете на златната есен.

Принцът и принцесата на Уелс се срещнаха с млади участници, както и служители от организацията, която първоначално беше стартирана от Кралската фондация през 2012 г. По онова време Лондон бе домакин на Олимпийските игри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари