IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мил жест: Кейт Мидълтън получи цветя от 4-годишно момче

29 септември 2022 14 30

Детето чакало цял ден, за да зарадва принцесата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всеки знае приказката за принцесата и Чаровния принц. Двамата срещат множество препятствия по пътя си, но в крайна сметка любовта им побеждава всичко.

Е, Кейт Мидълтън може и да намери своя принц преди повече от 10 години, но това не означава, че други достойни мъже не продължават с опитите да я впечатлят. И някои от тях успяват. Като 4-годишно момченце, което чакаше цял ден пред спасителната станция Holyhead в Уелс, за да зарадва своята принцеса с цветя.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Кейт и съпругът ѝ принц Уилям за първи път посетиха страната, след като получиха титлите принц и принцеса на Уелс. Това се случи след възкачването на Чарлз на трона, а Мидълтън получава своята нова титла от принцеса Даяна. За специалното посещение, Кейт избра изцяло черен тоалет, комбиниран с дълго червено палто, черна чанта и високи черни токчета.

По време на обиколката си из спасителната станция, принцът и принцесата на Уелс се срещнаха с членове на екипажа и доброволци, които помагат на местните спасители. Мидълтън обаче разви специална връзка с човек извън станцията, а именно с 4-годишния Тео Кромптон. Оказа се, че момченцето чакало цял ден, за да може да се види с принцесата и специално да ѝ поднесе букет цветя.

От снимките, обиколили интернета за секунди, се вижда, че Кейт и Тео са еднакво очаровани от срещата. Принцесата приема букета от розови рози с усмивка и дори отделя малко внимание на своя обожател. Тя коленичи до него и провежда кратък разговор, когато към тях се присъединява и принц Уилям.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Спасителната станция, която е само на няколко километра от мястото, където двойката някога е живяла като младоженци в Ангълси, получи 70 награди за храброст. Екипажите там често се борят с бурните води, за да помогнат на пострадали в морето. Това е второто посещение на Уилям и Кейт в спасителната станция, след като през 2011 година те помогнаха за пускането на нова спасителна лодка във водата.

След посещението си в спасителната станция, двойката се насочи към марината и близкото кафе, за да се срещне с местните собственици на малки бизнеси, както и с членовете на организацията „Брегова охрана и морски кадети“.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Следобед кралските особи се насочиха към крайбрежния град Суонзи, за да посетят реновирана църква, която е превърната в процъфтяващ център, където се намира хранителна банка, осигуряваща храна за над 200 души седмично. Също така те се отбиха и в Swansea Baby Basics, която раздава основни продукти на майки в неравностойно положение в целия град. Кейт е част от бебешките банки от началото на пандемията и преди е участвала в сортирането и разтоварването на колети с дарения за майки и бебета в нужда.

Малко преди двойката да пристигне в църквата „Свети Тома“, църковните камбани биеха в тон на химна „Боже, пази краля“ и някои от 300-те души в събралата се тълпа пееха по улицата.

„Страхотно е, че Чарлз им даде тези титли. Уилям винаги беше познат като Уилям от Уелс, докато беше малък. Те са свикнали с обстановката тук, защото са живеели в Ангълси и познават Уелс“, казва местна дама пред People. Друга доброжелателка допълни, че това са бъдещите крал и кралица на Великобритания и всеки оценява тяхното посещение в страната.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Уилям и Кейт получиха титлите принц и принцеса на Уелс само ден, след като кралицата почина в дома си в Балморал на 8 септември. Двамата посетиха Уелс възможно най-бързо – ден, след като официалният кралски траур приключи.

Това беше и особено вълнуващо посещение за съпрузите. Близки до двойката казват, че Уелс има специално място в сърцата им, тъй като това е първото място, на което живеят като съпрузи. Те се намират в страната и по времето, когато принц Джордж е роден. По време на платинения юбилей на кралицата това лято, Уилям и Кейт взеха със себе си Джордж и Шарлот за посещение в Кардиф.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Принцът и принцесата на Уелс планират още едно посещение в страната до края на годината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари