IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън: Чувствах огромно напрежение при избора на имената на децата ми

7 октомври 2022 10 30

Принцесата на Уелс беше снимана с бебе в ръцете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън продължава мисията си да подкрепя майките и техните деца.

В сряда, 5 октомври, новата принцеса на Уелс посети родилното отделение на окръжната болница в окръг Съри, за да разбере повече за работата на лекарите и сестрите там, както и как се грижат за бременните жени и родилките.

При пристигането си в болницата, която се грижи за около 3000 бебета всяка година, Кейт се срещна с персонала от отдела Jasmine Team, който помага на всяка пета жена, засегната от психични заболявания по време на бременност или в следродилния период. Тя разбра как екипът си сътрудничи с местните служби за предоставяне на персонализирани грижи и разговаря с майка, която се е възползвала от подкрепата.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Кейт също така чу как персоналът е приложил план майките да работят с един и същи екип от акушерки по време на бременността си, след което да прекарат известно време в отделението за специални грижи за бебета, което осигурява специализирани неонатални грижи за недоносени бебета.

Тя се срещна със семейство, което беше подкрепено от звеното, което е едно от малкото, които позволяват на майките да останат близо до бебетата си по всяко време. Персоналът също така насърчава родителите да вземат участие в грижите за детето си колкото е възможно повече, включително къпане, хранене и смяна на пелени, което позволява на бебето и родителите да се сближат по-бързо.

Кейт разговаря със Силвия Новак, чиято дъщеря Бианка е родена шест седмици по-рано. Според Hello!, майката попитала принцесата на Уелс дали иска да подържи бебето. Мидълтън, от своя страна, попитала „Разрешено ли ми е?“, след което Бианка попада в ръцете ѝ.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

През последните години голяма част от работата на Мидълтън е фокусирана върху ранното детско развитие, което е вдъхновено от нейния собствен опит като майка на три деца. През 2020 година тя разказа за преживяванията си по време на раждането, разкривайки, че се е обърнала към метода „хипнораждане“ и при трите си раждания. Тръгнала в тази посока, защото страдала от тежко сутрешно гадене по време на всяка бременност.

Кейт ражда сина си принц Джордж на 22 юли 2013 година. Сестра му принцеса Шарлот се появява на 2 май 2015, а брат им принц Луи е роден на 23 април 2018 година. И трите деца се раждат в крилото Lindo в болница „Света Мери“ в Лондон.

принц Джордж,

Снимка: БГНЕС

Докато научаваше повече чрез своите проучвания и сътрудничеството си с различни благотворителни организации и инициативи, Мидълтън осъзнава, че би направила нещата по различен начин, ако е била по-добре информирана по време на бременностите си.

По-рано през годината Кейт обедини усилия с принцеса Ан за първото им съвместно кралско начинание. Те посетиха лондонското седалище на Кралския колеж по акушерство и Кралския колеж по акушерство и гинекология, на които Ан и Кейт са покровители.

Напрежение при избора на имената на Джордж, Шарлот и Луи

Докато беше на посещение в окръжната болница в Съри, Кейт се срещна с Ейми Стъбс, която е заместник директор на акушерките. По думите на лекарката, принцесата на Уелс много бързо се сближила с родителите и е била доста сговорчива и приятна.

При срещата си с родителите, Мидълтън е споделяла за собствения си опит като майка, давайки съвети на дамите в отделението. „Тя говореше за своите деца, включително как е избрала имената им. Много от майките и бащите се чудят как да кръстят бебето си, като попитаха как Кейт и Уилям са се спрели точно на Джордж, Шарлот и Луи“, обяснява Стъбс.

принц Уилям,

Снимка: Getty Images

„Тя отговори, че това са любимите имена и на двама им, като е било повече от очевидно, че целият свят е чакал да разбере как ще бъдат кръстени бебетата. По думите ѝ, това е било огромно напрежение за нея и Уилям“, разказва още акушерката.

Принцеса Кейт посети болницата, за да подобри разбирането си относно грижите за майките и децата в Обединеното кралство. „Беше просто възхитителна. Прекара много време в разговори с много от персонала и се срещна с майки, татковци и новородени. Беше наистина щастие за всички да имат тази възможност и беше изключително важно за нас, че ни отдели време, за да ни посети“, казва още Ейми.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

По думите ѝ, Мидълтън е била най-много заинтересувана от грижата за психичното състояние на майките и какво внимание му се обръща по време на бременността и в първите седмици след раждането. „Тя прекара много време в разговори с персонала и семействата относно грижата за себе си и как те я практикуват“.

Лятна жълта рокля през есента

Една жизнена визия на ден държи есенния мрак далеч от мен. Поне така смята Кейт Мидълтън, която продължи своя парад от цветни тоалети и по време на посещението си в Съри.

За срещата с майки и акушерки принцесата на Уелс носеше ярка плисирана рокля в цвят горчица, която се отличаваше с къси ръкави, V-образно деколте, колан на талията и дължина до средата на прасеца. Тъмносини обувки на ток, подходящ тъмносин клъч и сребърни капковидни обеци допълваха тоалета на Кейт, а косата ѝ беше оформена на обемни къдрици.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Въпреки че съпругът ѝ, принц Уилям, отсъстваше по време на посещението, то идва малко след като първият официален кралски портрет с крал Чарлз беше публикуван в социалните мрежи. На него присъстват принцът и принцесата на Уелс, както и кралицата-консорт Камила. Четиримата позират в Бъкингамския дворец, облечени в изцяло черни тоалети заради траурния период след погребението на кралица Елизабет II.

Макар на пръв поглед нищо да не изглежда необичайно, по-внимателно вглеждане разкрива, че Камила и Кейт са увили ръце около кръста на съпрузите си, за да покажат своята привързаност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари