IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Джордж към съученици: Баща ми ще бъде крал, внимавайте

28 септември 2022 16 30

Пишат за неговото поведение в нова книга за кралския двор

БГНЕС

БГНЕС

Принц Джордж, принцеса Шарлот и техният по-малък брат принц Луи тръгнаха на училище на 7 септември. Тогава техните родители ги поведоха пред камерите, без да показват с нищо, че здравето на Елизабет Втора е разклатено. На другия ден кралицата почина, като нейната смърт неминуемо рефлектира върху децата, които много я обичаха. Днес кралски експерт разкрива какво е било поведението на най-големия наследник на херцога и херцогинята на Кеймбридж преди те да получат новите си титли.

„Баща ми ще бъде крал, така че по-добре внимавайте“. Това казал принц Джордж, обръщайки се към своите съученици. Думите му са цитирани в новата книга за кралския двор, написана от биографа Кейти Никол.

По думите на писателката, при спречкване, момчето, родено със синя кръв, решило да покаже, че е различно от другите.

В „Новите кралски особи: Наследството на кралица Елизабет и бъдещето на короната“ става ясно, че както принц Джордж, така и неговите сестра и брат, са възпитани в чувство на дълг към монархията.

принц Джордж,

БГНЕС

Детето е наясно за тежкото наследство, което има

Според Никол, от малък Джордж знае, че един ден принц Уилям ще стане крал. Той и Кейт Мидълтън неведнъж са говорили със сина си за това, че като бъдещ престолонаследник не желаят да го натоварват с твърде много отговорности отрано.

„Джордж разбира, че един ден ще бъде крал и като малко момче се е карал с приятели в училище, надминавайки връстниците си с убийствената реплика: „Баща ми ще бъде крал, така че по-добре внимавайте!“, обяснява авторът.

Кейт Мидълтън,

Getty

Похватите на Уилям и Кейт като родители на трима наследници

Междувременно в книгата, която излиза на 9 октомври, може да прочетете, че Кейт Мидълтън се възхищава от родителските похвати, използвани от принц Едуард и графинята на Уесекс. Те имат две деца – лейди Луиз Уиндзор на 18, и Джеймс, виконт Севърн, на 14. И двамата израстват без титли – нещо, на което техните майка и татко държат.

През 2021 г. излезе актуализирано издание на книгата „Битката на братята“. Там нейният автор – Робърт Лейси, разкрива, че настоящите принц и принцеса на Уелс искат да засегнат по-сериозно темата за бъдещата роля на Джордж в подходящ момент от неговия живот. За първи път той научил за нея около неговия седми рожден ден.

принц Джордж,

БГНЕС

Междувременно, много издания писаха преди смъртта на Елизабет Втора, че Кейт Мидълтън държи нейните деца да са образовани, но и да учат наравно с останалите деца, без да се ползват със специално отношение. Тя неведнъж е забелязана да пазарува сама в магазини из Лондон. А понякога взима със себе си принц Джордж и принцеса Шарлот, като кара те сами да сметнат колко трябва да дадат за покупките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари