IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бъдещата кралица Кейт Мидълтън ще е модерен монарх

13 октомври 2022 18 00

Според източници, тя е човекът, който направлява семейството

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън внася свежа перспектива в новата си позиция като принцеса на Уелс.

През последните няколко седмици кралското семейство преминава през трудни моменти, тъгувайки по смъртта на кралица Елизабет II, като в същото време Кейт и Уилям трябва да се установят в новия си дом в Уиндзор, а децата им да свикнат с новото си училище и съученици. Решението да напуснат Лондон беше взето в името на принцовете Луи и Джордж и принцеса Шарлот, за да могат да се насладят на по-щастливо и спокойно детство.

принц Джордж,

Снимка: БГНЕС

Източник споделя пред списание People, че херцозите на Кеймбридж са подложени на огромен стрес през тези дни, особено Кейт, която прие титлата принцеса на Уелс от покойната принцеса Даяна. Уилям пък трябва да се справи с повишените си ангажименти, включително да управлява херцогство Корнуол, струващо 1,3 млрд. долара, като в същото време помага на крал Чарлз да организира коронацията си през април следващата година.

За щастие на Уилям, Кейт е постоянно до него и му помага във всяко едно начинание, включително и да го успокоява. „Тя е матриарх. Не в смисъла на стара жена, носеща перли и плетени комплекти, а човек, който направлява семейството и съветва Уилям, когато той има нужда“, казва Лоудър-Пинкертън, бившият личен секретар на принца.

Крал Чарлз III връчи титлите принц и принцеса на Уелс на Уилям и Кейт в деня след смъртта на кралицата и популярността на Мидълтън още повече нарасна. Сега обаче тя отново е изправена пред неизбежни сравнения с Даяна, която е смятана за най-обичаната кралска особа в съвременната история.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Подобно на жената, чийто емблематичен годежен пръстен със сапфир носи всеки ден, новата принцеса на Уелс е предприела амбициозни проекти в Обединеното кралство, включително за ранното детско развитие, грижата за психичното здраве и семейното благополучие. Що се отнася до наследството на Даяна, източници от двореца казват, че принцеса Кейт оценява отговорността, свързана с тази роля, но иска да проправи свой път към историята.

„Тя ще го направи със смирение и като отдаде почит към миналото, но по свой начин“, категоричен е Лоудър-Пинкертън.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Един от начините, по които Кейт нарушава кралската традиция, е като държи Джордж у дома, а не го праща в интернат. Тъй като училището „Ламбрук“ е на 15 минути с кола от новия им дом в Уиндзор, принцът и принцесата на Уелс прибират децата си вкъщи всеки ден. Така Джордж, Луи и Шарлот имат възможност да се насладят на любимите си занимания вкъщи, включително гледане на спорт с баща им и плуване в басейна.

Според близък приятел на семейството, те все повече ще започват да водят модерен начин на живот, който ще се различава от този, който други кралски фамилии са имали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари