IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кафяво палто – Кейт Мидълтън знае с какво да го съчетае

21 ноември 2022 12 30

Принцесата на Уелс се появи с него в украински център

БГНЕС

БГНЕС

Какъв цвят трябва да бъде вашето ново палто за сезон есен/зима 2022? Кейт Мидълтън има отговор на този въпрос. Принцесата на Уелс посети украински център в Бъркшър, където се отличи с връхна дреха в актуален цвят. И вдъхнови много жени за съчетание с ефирна рокля.

Елегантното палто е от така популярния за есента камел – един от тоновете за есента, който отива на много дрехи от нашия гардероб.

Моделът, който най-вероятно е от камилска вълна, е изчистен, с вътрешно закопчаване. Той е комбиниран с шикозна тъмносиня рокля на жълти точки. Според модни експерти, тя е на марката LK Bennett.

Въпросната рокля е избрана неслучайно – в знак на подкрепа на украинците, избягали във Великобритания, за да се спасят от войната в родната им страна.

Кейт Мидълтън,

Getty

Обеци с висулки от перли, велурени обувки и черна кожена миничанта от капитон допълват кафявото палто на Кейт Мидълтън.

Аленото палто в действие: В хубаво или лошо време, Кейт Мидълтън винаги изглежда перфектно

Есенна мода – Джорджина Родригес с актуален модел палто

Кожено палто и обувки с животински принт – Мелания Тръмп ги избра!

Принцесата на Уелс опита традиционен украински сладкиш

Центърът, посетен от съпругата на принц Уилям, се помещава в клона на Асоциацията на украинците във Великобритания в Бъркшър. Той е най-големият представителен орган за украинците и тези от украински произход в Обединеното кралство. Там тя бе посрещната с традиционен сладкиш, който опита с удоволствие.

Мидълтън се запознала с дейността на екипа на въпросното място, което организира образователни занимания за украинските деца и помага на много преселници да си намерят жилище и работа.

Според езика на тялото – Кейт Мидълтън с пълна промяна

Кейт Мидълтън и принц Уилям нарушиха почивката си заради психичното здраве

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Принцесата на Уелс е обърнала внимание на малчуганите и доброволците. Срещнала се и с няколко семейства, за да разбере как са се адаптирали след идването им на Острова и от какво се нуждаят в момента.

За още модни тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари