IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аленото палто в действие: В хубаво или лошо време, Кейт Мидълтън винаги изглежда перфектно

7 ноември 2022 14 30

Според кралски експерт, херцогинята се е променила

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В хубаво или лошо време, Кейт Мидълтън винаги изглежда перфектно.

Скрита под голям чадър, принцесата на Уелс беше прекрасната дама в червено, която аплодираше победата на Англия над националния отбор на Папуа Нова Гвинея по време на четвъртфиналите на Световното първенство по ръгби този уикенд. 40-годишната херцогиня отново доказа, че може да бъде стилна както под горещото слънце, така и под неприятния дъжд.

За спортното събитие Кейт облече дълго алено палто на Alexander McQueen, под което носеше поло в бордо. Тя завърши есенния си ансамбъл с велурени ботуши, перлени обеци от Annousha Ducas и вълнена брошка във формата на червен мак, с която показа подкрепата си към загиналите военни във всички войни, водени от британската армия. Денят на възпоменанието в Обединеното кралство е на 11 ноември.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Преди началото на мача Кетй се срещна с играчи и на двата отбора, като взе участие в минута на „немълчание“, проведена за отбелязване на деня за грижа за психичното здраве. По това време вместо с минута мълчание, целият стадион се оглася от бурни аплодисменти. Подобна практика е все по-честа на спортни събития, като по този начин се отдава почит и на загинали личности.

Мачът бе първи за Кейт, откакто тя пое поста като патрон на футболната ръгби лига и футболния ръгби съюз по-рано тази година. Преди това титлата беше дадена на принц Хари през 2016 година, който я пое от кралица Елизабет II.

„Много съм развълнувана да стана патрон на футболната лига по ръгби и футболния ръгби съюз – две фантастични организации, които се ангажират да използват силата, която спортът може да има, за да обедини общностите и да помогне на хората да процъфтяват“, сподели Кейт в публикация в социалните мрежи през февруари. Допълни, че няма търпение да подкрепя Англия на терена и смята, че следващата година ще бъде доста вълнуваща за спорта.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

През февруари Кейт направи своя дебют в новата си роля, посещавайки стадион Туикенхам, за да се срещне с играчи, треньори и рефери от мъжкия и женския отбор, докато се подготвяха за Шампионата на шестте нации. Тя дори участва в игра, където играчът трябва да бъде вдигнат във въздуха от съотборниците си, за да получи топката, когато тя е излязла от игрището.

Кейт видимо се забавляваше на играта, смеейки се докато беше вдигната във въздуха. Тя демонстрира атлетичните си способности, като умело хвана топката и подаде на играчите по-долу.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Мидълтън също така разговаря и с представители на групи, които са изградили неразделна роля с изпълнението на програмата за социално въздействие RLWC2021. Стартирала през 2018 година, тя има за цел да осигури осезаемо положително въздействие върху местните общности, като се фокусира предимно върху градовете домакини на турнира. По този начин се опитва да увеличи възможностите за хората да имат достъп до ръгбито и да насърчават положителното психично здраве.

Световното първенство по ръгби през тази година бележи пробив в историята на турнира, като за първи път състезанията за мъже, жени и хора в инвалидни колички се организират едновременно.

Бъдещата кралица Кейт Мидълтън ще е модерен монарх

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Кейт Мидълтън: Чувствах огромно напрежение при избора на имената на децата ми

Кейт се е променила след новата си роля

Само два месеца, след като Мидълтън стана принцеса на Уелс, наследявайки титлата от принцеса Даяна, кралски експерт по езика на тялото смята, че херцогинята се е променила значително. По думите на Джуни Джеймс, тя излъчва още повече увереност. Според нея, Кейт вече не се приема като „съпругата на принц Уилям“, а по-скоро като „водеща кралска личност“.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Джеймс казва пред The Daily Express, че езикът на тялото на Мидълтън сериозно се променил след провъзгласяването ѝ за принцеса на Уелс и то не по начина, по който повечето хора са очаквали. „Натискът винаги може да е причина за някои признаци на безпокойство и дори синдром на самозванец, но вместо това нейните сигнали за увереност напоследък са във възходяща траектория“, допълва експертът.

По думите на Джеймс, в момента Кейт е във върховна форма и напълно е приела ролята си, като се чувства комфортно с новата титла.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари