IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки желанието, Кейт Мидълтън може би няма да има повече деца

1 ноември 2022 15 00

Плановете на принцесата на Уелс като че ли няма да се сбъднат

Снимка: БГНЕС

Съвсем наскоро стана известно, че Кейт Мидълтън и принц Уилям възнамеряват да станат родители за четвърти път. Източници съобщиха, че принцесата на Уелс е убедила съпруга си в необходимостта да има още едно дете, за да спаси семейството на фона на слуховете за изневяра от негова страна. Но изглежда, че тези планове не са предопределени да се сбъднат.

Двойката има три деца – 9-годишен син – принц Джордж, 7-годишната принцеса Шарлот и 4-годишният принц Луи.

Снимка

Кралският експерт Крис Шип обаче смята, че поради евентуален обществен натиск двойката все пак ще се спре на три деца.

„Всичко това е много сериозно. Принц Хари е споменавал това и преди, а сега Уилям обръща все повече внимание на екологичните проблеми. Много хора казват, че наистина е в интерес на планетата да нямате четири деца. Сигурен съм, че Уилям може да бъде подложен на язвителни критики от зеленото лоби, ако имаше още едно дете“, цитира думите на Крис Cambridge-news.

В същото време се говори, че Кейт Мидълтън преминава през труден период. Източници от Бъкингамския дворец твърдят, че тя страда от „силен стрес и постоянна тревожност“.

Първо, принцесата на Уелс беше разтревожена от смъртта на Елизабет II. И по-късно Кейт призна на съпруга си принц Уилям, че би мечтала да бъде малко далеч от любопитните очи. Само няколко седмици преди смъртта на кралицата, двойката, заедно с децата си, се премести в Adelaide Cottage в имението Уиндзор по-близо до Нейно Величество. Херцозите мечтаеха да се установят тихо в новия си дом и да посветят известно време на приятни семейни задължения. Но не се получи така.

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Бъдещата кралица Кейт Мидълтън ще е модерен монарх

Говорейки за Royal Tea на TalkTV, експертът Кати Никъл каза: „Самите Кейт и Уилям казаха, че изобщо не са планирали преместването си така. Значителна и доста смела стъпка е да напуснете двореца Кенсингтън, да запишете деца в нови училища, да организирате нов живот за себе си в Уиндзор. Наистина смятам, че те биха могли да отпаднат от картината и да имат нормален семеен живот... Но никой не можеше да предвиди предварително, че кралицата ще умре през този период. Много, много трудни времена. Мисля, че има много стрес и безпокойство зад затворени врати за семейството.“

Освен това след възкачването на трона на Чарлз III уелската двойка има само повече грижи. Така че принц Уилям ще има много време да посвети на предстоящата церемония по коронясването на баща си, която ще се проведе на 6 май 2023 г.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
От това се страхувам и страдам безутешно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Бай Брадър ( преди 1 година )
Като бивш поданик на кралицата и настоящ на новият UK крал си го преместих в другият крачол като научих че Кейт нямала да има повече деца.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар