IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Родители за пример: Уилям и Кейт си взеха почивка заради децата

21 октомври 2022 18 00

Двамата се оттеглиха за кратко от кралските задължения

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям си взеха кратка почивка от публичното пространство и кралските задължения.

Новите принц и принцеса на Уелс решиха, че е време да обърнат повече внимание на децата си, които имаха едноседмична ваканция, през която трябваше да си седят вкъщи. Вместо да разчитат на бавачки, Уилям и Кейт отмениха всичките си ангажименти, за да останат насаме с Джордж, Шарлот и Луи. Тримата започнаха учебната година в ново училище в Уиндзор, след като цялото семейство се премести в провинцията, избягвайки от натоварения Лондон.

принц Уилям,

Снимка: Getty Images

Това не е първият път, в който Уилям и Кейт поставят децата си на първо място. Те често отказват ангажименти по време на лятната ваканция на малчуганите, за да могат да бъдат повече време с тях и да присъстват на важни събития от живота им. Тази година започна тъжно за Джордж, Шарлот и Луи, тъй като първият звънец би точно в деня, когато прабаба им Елизабет почина. След първоначалния шок, херцозите на Кеймбридж направиха всичко възможно, за да подкрепят децата си и да поддържат ситуацията в нормални граници.

58-годишната Илейн Гий говори с принц Уилям по време на срещата пред замъка Балморал, когато той излезе заедно с Кейт, Хари и Меган след новината за смъртта на кралицата. Тогава бе зачекната темата за трудностите, които учителката изпитва, когато обяснява за кончината на монарха на своите ученици. От своя страна, Уилям ѝ споделил за ситуацията вкъщи, признавайки че с Кейт се опитват да покажат на децата си, че животът продължава, докато цялата нация е в траур.

Принц Джордж и принцеса Шарлот бяха сред посетителите на погребението на Елизабет, показвайки истински стоицизъм и спазване на кралския протокол. Малкото им братче обаче беше оставено вкъщи, тъй като е твърде рано да присъства на подобни тъжни събития.

Кейт, Джордж,

Снимка: Getty Images

В дните преди самото погребение Уилям и Кейт дълго време се чудели дали въобще да взимат по-големите си деца на церемонията. Тъй като Джордж и Шарлот вече минали по този път с тъжната служба за принц Филип, родителите им сметнали, че и този път ще се справят. И не сгрешиха. Двамата показаха на света, че са достойни наследници на короната, като се покланяха на правилното място и дори за миг не се проявиха като обикновени деца.

Принц Джордж и принцеса Шарлот привлякоха вниманието на погребението на кралицата

Училище, здравей: Джордж, Шарлот и Луи в специални униформи

Докато Уилям и Кейт грациозно навигират от лична скръб към нова рутина с повече отговорности като принц и принцеса на Уелс, те очакват с нетърпение да осигурят постоянна стабилност за децата си в новия им дом в Уиндзор. В Adelaide Cottage семейството се наслаждава на просторния двор, където Джордж, Шарлот и Луи могат свободно да играят.

„Харесва им това, че децата могат да карат колела около имота и да се запознават с нови приятели“, казва приятел на кралското семейство.

Шарлот, Луи

Снимка: БГНЕС

Тъй като новото училище на принцовете и принцесата е само на 15 минути от вкъщи, Кейт и Уилям често се опитват да намерят време, за да ги закарат и да ги приберат. И макар евентуалното преместване на семейството в замъка Уиндзор да е съвсем близо, засега всички се наслаждават на по-малкия и живописен имот.

За още новини от света на известните личности последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари