IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям нарушиха почивката си заради психичното здраве

5 ноември 2022 18 00

Двамата бяха далеч от ангажиментите за три седмици

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Човек, колкото и добре да живее, трябва да се върне на работа!

Такъв беше случаят с принц Уилям и Кейт Мидълтън, които възобновиха кралските си задължения след триседмичен отпуск, в който обърнаха внимание на трите си деца. Докато принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот бяха в кратка ваканция от училище, родителите им решиха да не разчитат на бавачки, а да оставят задълженията си на заден план, за да прекарат малко семейно време.

Кейт, Уилям,

Снимка: БГНЕС

Сега, когато децата вече се завърнаха в класните стаи, е време и Уилям и Кейт да продължат с работата. Двамата се появиха в град Скарбъроу, за да дадат началото на фонд, който ще се грижи за психичното здраве на младежите. В следващите дни те ще се срещнат с представители на различни организации, които ще се възползват от средствата, възлизащи на 345 000 паунда. Фондът е създаден в колаборация с кралската фондация на принца и принцесата на Уелс.

Кейт беше в крак с есенната мода, обличайки изцяло бежов тоалет. Тя съчета мидипола с кафяв колан с пуловер с висока яка и дълго палто. Косата ѝ беше оформена в традиционните нежни вълни и беше пусната свободно да се спуска по гърба и раменете. Херцогинята реши да поддържа грима си възможно най-естествен, а аксесоарите включваха само кръгли диамантени обеци и годежния пръстен, принадлежал преди на принцеса Даяна. Токчетата и малката чанта също бяха в бежов цвят.

Принц Уилям не изневери на себе си, обличайки се в любимата си синя гама. Той съчета светлосиня риза с червен пуловер, върху който облече тъмносиньо сако. Всичко това беше комбинирано с тъмносин панталон. Както той, така и Кейт носеха върху горните си дрехи червена брошка във формата на мак. Тя се използва от 1921 година като почит към загиналите военни във всички войни, които Великобритания някога е водила. Почетният ден е на 11 ноември, като седмица преди това всички страни от Британската общност използват червения мак като символ на уважение.

принц Уилям,

Снимка: Getty Images

Първата спирка на Уилям и Кейт беше The Street – обществен център, който е домакин на местни организации, за да растат и да развиват своите услуги. Те се срещнаха с младежи, които са били подкрепени от организацията на местната общност, за да разберат как са взети решенията за отпускане на безвъзмездни средства и да научат повече как това финансиране ще има значение за целия град.

След това кралската двойка се срещна с три местни благотворителни организации, които са се възползвали от финансирането. Уилям и Кейт видяха от първа ръка как парите са помогнали да се осъществи огромна разлика в общността.

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Бъдещата кралица Кейт Мидълтън ще е модерен монарх

„Гарантирането, че младите хора ще имат достъп до широк спектър от подкрепа за психично здраве, е нещо, което принцът и принцесата на Уелс страстно подкрепят“, каза в изявление Аманда Бери, главен изпълнителен директор на Кралската фондация. Допълни, че справянето със стигмата около психичното здраве и осигуряването на помощ за онези, които се нуждаят от нея, продължава да бъде един от най-големите проблеми на обществото.

принц Уилям,

Снимка: Getty Images

По време на обиколката си Кейт и Уилям се срещнаха с малко момиченце, което беше облечено като принцеса в синя рокля и прекъсна речта на принца. Кралската двойка се засмя, когато детето се приближи до тях по средата на събитието, а моментът беше публикуван и в социалните мрежи.

Посещението на град Скарбъроу бележи първия публичен ангажимент на Кейт през последните седмици. Те си взеха кратка почивка от кралските задължения в края на октомври, тъй като трите им деца бяха във ваканция. Именно затова принцът и принцесата решиха да разредят графика си, за да прекарат малко повече време у дома.

Докато Мидълтън беше вън от общественото внимание, принц Уилям имаше заета седмица. В началото ѝ той посети десетото издание на наградите Tusk Conversation, подкрепяйки организацията, с която работи от 2005 година. На 1 ноември принцът участва в дискусия относно развитието на Африка в двореца „Сейнт Джеймс“.

Малко по-късно Уилям присъства на фестивала Royal Africa Society в Лондон, където 48 филма от 16 държави бяха представени в седем зали. Принцът става патрон на организацията през декември 2016 година, след като кралица Елизабет II му отстъпва мястото си.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари