IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според езика на тялото – Кейт Мидълтън с пълна промяна

12 ноември 2022 18 00

Експерт разкрива и за поведението на Камила и Чарлз

БГНЕС

БГНЕС

Промени ли се Кейт Мидълтън откакто стана принцеса на Уелс? Отговор на този въпрос дава експерт по езика на тялото. Макар някои да смятат, че тя е под натиск след смъртта на Елизабет Втора, той е на друго мнение. И то определено би се харесало на почитателите ѝ и тези на принц Уилям.

Според Джуди Джеймс, снахата на кралицата консорт Камила е по-силна от всякога. С това тя опроверга твърденията, че Кейт е твърде стресирана след промените в семейството, дошли със загубата на кралицата.

„Езикът на тялото на Кейт се промени, откакто тя стана принцеса на Уелс, но може би не по начина, по който хората биха очаквали“, коментира Джеймс в интервю за The Daily Express.

Принцесата на Уелс крачи напред по-уверено

принц Уилям,

Getty

„Натискът може да е причинил някои признаци на безпокойство и дори синдром на самозванеца, но вместо това нейните сигнали за увереност напоследък са във възходяща траектория“, казва още специалистът по езика на тялото.

Докато преди повечето хора първо казваха за Кейт, че е съпругата на принц Уилям или пък я назоваваха с нейната фамилия – Мидълтън, тя вече е принцесата на Уелс. И това е от близо два месеца, откакто тя носи новата си титла. Нея получи след кончината на Елизабет Втора.

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Бъдещата кралица Кейт Мидълтън ще е модерен монарх

Въпреки желанието, Кейт Мидълтън може би няма да има повече деца

Повтаря ли се историята: Ще се раздели ли принц Уилям с Кейт Мидълтън заради стара любов?

Според Джуди Джеймс, сега Кейт е водеща кралска особа и това си личи по нейното поведение. „Сега тя е в нещо като пик по отношение на изпращането на сигнали. Тя напълно възприема и разбира ролята си, но и личи, че се чувства комфортно в нея“, казва още тя.

Кейт Мидълтън,

БГНЕС

Кейт Мидълтън е кралска особа от 2011 г.

Още след брака си с принц Уилям, неговата съпруга пое доста ангажименти. Години наред тя неведнъж изпращаше послания чрез своето облекло. И по-скоро искаше хората да вярват, че тя е човек на народа и държи да бъде близко до него. Според Джеймс, в момента нейният език е малко по-различен. Тя държи да заяви чрез жестовете си, че е водеща кралска особа и съпруга на следващия крал на Великобритания.

„Тя е много по-независима, често изглежда по-уверена, когато работи сама, отколкото с Уилям. И заснетите ѝ обръщения, речи и съобщения са на мили от колебливия и леко неохотен стил на представяне, който имаше преди“, смята експертът.

Обувки на висок ток – какви трикове ползва Кейт Мидълтън?

Какво показват за връзката си принц Уилям и Кейт Мидълтън, според езика на тялото им?

За разлика от Кейт, Камила е доста по-плаха все още

Камила, Чарлз

БГНЕС

Не бива да забравяме и промяната в живота на Камила Боулс, която подобно на Мидълтън също има нова титла, вървяща с куп отговорности. Все пак тя е жена на настоящия крал Чарлз Трети. И заради това още преди да почине кралицата, разбра, че ще я наричат кралица консорт.

Джеймс е категорична, че жената до престолонаследника изпитва „липса на увереност и липса на желание да бъде в светлината на прожекторите“. Тя уважава това, че приживе кралицата я прие, но би желала да води по-спокоен живот на стари години.

„Камила до голяма степен е преди всичко подкрепа на съпруга си и може да изглежда, че се чувства неудобно, когато е в кралската си роля. Това може да е тласнало Кейт към силната позиция, която държи сега, както вътре, така и извън британския кралски двор“, смята специалистът по езика на тялото.

Все пак Джуди изтъква, че от своя страна Чарлз е много по-мил и внимателен с втората си съпруга. Според нея това се дължи на скръбта, която тя изпитва. И оценява подкрепата в този труден момент, която тя му оказва.

Върви ли Мидълтън по стъпките на Меган Маркъл?

Кейт Мидълтън,

БГНЕС

След като принц Хари се ожени, всички говореха за дързостта на неговата съпруга. Тя си позволяваше неведнъж да пренебрегва строгия протокол. И накара мъжа си да се отделят, заминавайки в САЩ.

В момента сякаш виждаме новата Кейт, която взима пример именно от Меган Маркъл. Издигането в редиците до следващия по ред за трона можеше да направи една двойка нетактилна и често доста предпазлива. Но по думите на Джеймс, това не важи за принца и принцесата на Уелс.

Експертът има обяснение и за публичните прояви на кралската двойка. Уилям и Кейт са по-тактилни (докосват се по-често) на публични места. И не се притесняват да се целуват или прегръщат пред камерите. Тази промяна може да се дължи на смъртта на кралицата, с което двамата могат по-често да не спазват на 100% протокола.

За още новини за британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари