IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън обидена от обвиненията на принц Хари в мемоарите му, той преразказва съобщения

12 януари 2023 10 30

Херцогът на Съсекс повтаря стари истории

Снимка: БГНЕС

Мемоарите на принц Хари, които от 10 януари вече са по рафтовете на книжарниците и магазините, очаквано предизвикаха смут в британското общество и кралското семейство. В книгата херцогът на Съсекс разказва за личните си драми, свързани със загубата на майка му, отношенията с брат му и баща му, както и с останалите му роднини, и дори за кариерата си в британската армия.

В Spare авторът се спря доста подробно и на темата за сложните отношения между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, а също така възстанови личните текстови съобщения, разменени между херцогините.

Според запознати, Кейт Мидълтън е много разстроена от публичните обвинения срещу нея от принц Хари в мемоарите му. Принцесата на Уелс е „възмутена и обидена“ от факта, че авторът си припомня история отпреди почти 5 години, когато Кейт и Меган Маркъл имаха силен конфликт за роклите на малките шаферки преди сватбата на Хари през 2018 г.

Всъщност именно личната кореспонденция между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се превърнала в начало на тяхната вражда.

Кавгата за дължините на роклите на малките шаферки публично се повтаря и разглежда надълго и нашироко. Мидълтън се оплакала на Маркъл, че роклята на дъщеря ѝ принцеса Шарлот е „твърде дълга и широка“, което карало момичето да плаче.

Според принц Хари, херцогинята на Съсекс веднага отговорила на Кейт: „Точно така, казах ви, че шивачът е тук, в двореца Кенсингтън от осем сутринта. Можете ли да заведете Шарлот при него, както правят другите майки? Той ще персонализира облеклото за нея“

Въпреки това, вместо да се съгласи, Кейт поискала „всички рокли на шаферките да бъдат ушити отново“, добавяйки, че е обсъдила въпроса със собствения си булчински дизайнер, който ѝ е дал пълна подкрепа.

Принц Хари отбеляза, че Меган е била в стресово състояние преди сватбата. Това до голяма степен се дължало и на болестта на баща ѝ Томас Маркъл, който точно по това време беше приет в болница с инфаркт. А преди това той продаде на пресата ексклузивни подробности за връзката на дъщеря си с принца.

По-късно Меган отново се обърна към Кейт с молба все пак да пише на шивача, който все още чака и е готов да изпълни всякакви инструкции. „Добре“, сухо отговорила Мидълтън в текстово съобщение. Според Хари подобно безразличие докарало бъдещата му съпруга до сълзи – той намерил Меган Маркъл да ридае на пода.

Ден след инцидента Кейт Мидълтън побързала да се извини на херцогинята на Съсекс, като изпратила цветя, но връзката вече била пропукана, а с времето проблемът между двете херцогини само се разраснал.

Принц Хари също твърди, че Меган често е била „поваляна“ от кралските си роднини заради директното си поведение. И така, веднъж тя заявила, че Кейт, която току-що е родила принц Луи, „трябва да има детско мислене покрай бушуващи хормони“. Излишно е да се казва, че херцогинята на Съсекс била порицана.

Снимка

Снимка: БГНЕС

Хари си спомня и друг епизод. Веднъж Меган помолила Кейт да ѝ даде гланц за устни по време на официално събитие на Royal Foundation. „Кейт, изненадана, бръкна в чантата си и неохотно извади малка тубичка“, пише херцогът на Съсекс. “Мег изцеди малко на пръста си и го нанесе върху устните си. Кейт направи гримаса“, добави Хари.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари