IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидърспун демонстрира топформа по сутиен и клин

3 февруари 2023 10 30

Докато тренира на новата песен на сина си Дийкън

Getty Images

Getty Images

Рийз Уидърспун със сигурност има впечатляващо тяло, за което обаче видимо се е потрудила усилено. 46-годишната холивудска звезда показа на своите последователи в Instagram ежедневната си тренировка, облечена само по шарен клин с флорални мотиви и спортен сутиен в същия десен и същите лилаво-розови нюанси.

Спортният екип на родената в Нешвил популярна блондинка е на нейната собствена марка Draper James. Освен да покаже стегнатите си коремни мускули и да вдъхнови своите последователи също да тренират, за да бъдат в по-добра форма, гордата майка използва момента и за да рекламира най-новата песен на сина си Дийкън Филип, наречена Bad News.

Актрисата, която е майка на три деца, показа на феновете си как поддържа формата си, докато тренираше върху розова постелка. „Нова година, ново ти!“, е написала носителката на „Оскар“ до видеото си, показвайки мотивацията си да изглежда безупречно още от началото на годината, а също така показвайки и перфектно оборудвания си домашен фитнес.

Стегнатото тяло не е нещо ново за Рийз, която е споделяла в интервюта, че всеки ден прави джогинг в близост до дома си в Калифорния.

Колкото до Дийкън, чийто баща е актьорът Райън Филип, той се опитва да се превърне в музикална звезда и вече има свои собствени фенове. 19-годишният младеж учи музика в Нюйоркския университет и наскоро сподели снимки от стаята си в общежитието на учебното заведение, на която се вижда, че живее като всеки друг студент, въпреки че е дете на знаменитости.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deacon (@deaconphillippe)

Уидърспун, която се изявява и като доста успешен продуцент в последните години, в момента рекламира и своя най-нов филм Your Place Or Mine на Netflix, в който си партнира с Аштън Къчър. В романтичната комедия двете звезди играят стари приятели, които се влюбват един в друг, когато си разменят домовете. Филмът ще бъде пуснат специално за Свети Валентин.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари