IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кафявото е любимият цвят на Рийз Уидърспун и Хейли Бийбър – как да го носим и ние?

24 октомври 2022 08 30

Ето как да включим цвета във визията си

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Лятната мода е свързана с ярки цветове като слънчевожълто и розово, но когато настъпи есента, богатите нюанси на ръждиво, бордо и кафяво заемат централно място. И точно сега, един от тези типични есенни тонове царува в Холивуд.

Наскоро шепа знаменитости бяха забелязани да носят различни нюанси на кафявото. В неделя Хейли Бийбър удиви в рокля от мока без презрамки на годишната галавечер на Музея на киноакадемията. На следващия ден основателката на Rhode носеше прилепнала рокля с кестеняво поло на събитието на Elle „Жените в Холивуд“. Актрисата Маделин Клайн впечатли с шоколадовокафяво поло за прожекцията на филма Glass Onion: A Knives Out Mystery в Лондон.

Хейли Бийбър

Снимки: БГНЕС/Getty Images

В началото на седмицата пък Рийз Уидърспун и Зоуи Салдана позираха рамо до рамо на специалната прожекция на лимитирания си сериал From Scratch, който съвсем скоро ще започне по Netflix. Русата красавица носеше мидирокля и обувки с остър връх в канелен цвят, а колежката ѝ избра кожена максирокля без презрамки в цвят карамел и токчета.

Очевидно е, че кафявото – във всичките му нюанси – е звездата на есента тази година. Всеки негов тон незабавно ви кара да се чувствате топло и уютно и се съчетава добре с различни други есенни цветове като кремаво и бежово. Още по-хубавото е, че се съчетава както с дънки, така и с фициални панталони, а както видяхме, стои добре и на рокля.

Как да носите кафяво тази есен?

1. Рокля

Кафявото и многото му варианти създават страхотни самостоятелни визии, точно като черното. Именно затова избирането на рокля в този нюанс е безопасно и бързо, напълно подходящо за циганското лято. Необичайно високите температури за сезона ни позволяват да се насладим още малко на любимите си рокли, като за разлика от лятото, сега е време да заложите на по-тъмни и приглушени цветове.

Рийз Уидърспун,

Снимка: Getty Images

Ако искате да издигнете визията си малко по-високо, добавете шал с животински принт или златиста чанта през рамо и златни обувки. Или пък заложете на изцяло златни аксесоари, които могат да бъдат масивни или минималистични, в зависимост от настроението ви.

2. Панталони

Кафявите панталони са елегантен начин да включите цвета в ежедневието си. Ако не искате да се отличавате твърде много от тълпата, изберете по-меки нюанси и разбира се, бели блузи. Никога няма да сбъркате с комбинацията между бяло и кафяво. Бяло, пастелно, мръснобяло, бежово и други са одобрени от дизайнерите цветове, докато добавянето на черно към кафяво е противопоказно.

3. Пуловер

кафяв пуловер

Снимка: iStock

Има нещо в едноцветните кафяви визии, което превръща стила ви в елегантен шик. Пуловерите са интересен избор и вървят с повечето светли дънки, джинси и клинове. Но кафявият овърсайз пуловер с дълги до глезена ботуши, дънки с висока талия и големи масивни слънчеви очила е сигурен начин да повишите модните стандарти през есента.

4. Кожено яке

Най-добрите якета в карамелен или кафяв цвят са кожените, така че, ако вече притежавате такова, вие сте победител. Моделът е истински спасител в променливото време, когато е твърде топло за палто, но твърде студено за късо дънково яке. Кожените тренчове или обикновени якета са това, което ни държи затоплени сутринта, но не ни тежи, когато температурите се повишат.

5. Пола

Правите и официални поли с прилежно прибрана бяла риза са за дамите, които вече работят в офис след двугодишна почивка у дома. Токчетата в нюд или пастелен цвят перфектно ще допълнят външния ви вид. Кожена чанта или раница в кафяво, фини сребристи аксесоари или блейзър ще освежат още повече визията ви.

6. Клин

През есента и зимата зарежете обикновените си черни клинове и се запознайте с новия си най-добър приятел – кафявите модели. Свободни пуловери в пастелни цветове, бели тениски, високи до коляното ботуши, масивни златни аксесоари, шалове или топове с животински щампи и т. н. могат да допълнят панталона. Или изберете монохроматична визия с кафяв клин, бежов тренч и ботуши до глезена.

7. Обувки

Нови сте в света на кафявото и не знаете откъде да започнете? Направете го с ботуши. Дължината до глезена е за всекидневие, токчетата или високите до коляното ботуши са за изискан ден, а кубинките са за когато пожелаете.

8. Шал

кафяв шал

Снимка: iStock

Шаловете са и винаги са били най-лесният начин да промените визията си. Заложете на дебел шал в кафяв или меден цвят, за да допълните кафявите си ботуши, или пък изберете аксесоар с животински принт, за да се върже с бежовото ви палто. Това са все стилни начини да включите кафявото в облеклото си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари