IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: 7 цвята, които ще ви помогнат да постигнете целите си

14 септември 2022 10 30

Независимо дали търсите любов, пари, или власт

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Подреждането на гардероба за новия сезон винаги е хубаво, но ще повярвате ли, че можете да подобрите настроението и да постигнете целите си, ако носите правилните дрехи? Точно така, седемте най-добри нюанса, които присъстваха в есенните модни колекции за 2022 година, могат не само да ви направят по-стилни, но и по-успешни.

Цветната магия продължава да бъде чудесен начин да получите яснота относно вашите цели и да осъществите мечтите си. Независимо дали избирате малиноворозово или тъмносиньо, всеки цвят идва с различна енергийна честота, която се свързва с различно чувство или намерение. Когато носите тон, който е в съответствие с това, към което се целите, може да прехвърлите енергията си и да привлечете прекрасни неща в живота си.

Така че, ако сте готови да изживеете най-добрия си живот и да изведете нещата на следващото ниво, попаднали сте на точното място.

7 цвята, които ще ви помогнат да постигнете целите си

Малиненорозово

розово, мода,

Снимка: iStock

Модата Barbiecore няма да ходи никъде и носенето на по-наситени нюанси на розовото е идеално за пренасянето на тенденцията в есента. Малиненорозовото също се свързва със страстта, похотта и любовта, което го прави идеален за носене, когато излизате на среща или ако искате да добавите блясък към интимните си отношения.

Аметист

Кристалът аметист е известен със своите лечебни свойства и използването на този цвят във вашите тоалети ще ви донесе божествена мъдрост, позитивност, спокойствие и ще намали стреса. Този наситен лилав нюанс също е супер луксозен, помагайки ви да подобрите вътрешната си приказност и ви позволява да се насладите на изтънчения си вкус.

лилаво, блуза,

Снимка: iStock

Аметистът също е нюансът, който трябва да носите, ако имате нужда от подобряване на настроението. Известно е, че той носи прилив на вдъхновение, интуиция и креативност.

Маслиненозелено

зелено, рокля,

Снимка: iStock

Маслиновият цвят представлява хармония, съпричастност и разбиране, което го прави идеалният нюанс на зеленото, с който да се облечете, ако се надявате да се сдобрите с приятели или да поправите стари грешки. Той ще ви помогне да намерите правилните думи за нужното извинение. Земният тон има положителен ефект върху околните и може да им помогне да извадят на преден план най-доброто от себе си.

Тъмносиньо

синьо, рокля,

Снимка: iStock

Ако искате да се представите като интелигентен, силен и авторитарен човек тази есен, може да обмислите да носите повече тъмносиньо. Този нюанс излъчва увереност и тези, които го носят, ще получат нужното уважение. Помислете дали да не посегнете към тъмносиньото, когато искате повишение на заплатата или изнасяте лекции. Това ще ви помогне да попречите на хората да се държат непристойно с вас.

Тъмнооранжево

оранжево, рокля,

Снимка: iStock

Като един от многото есенни цветове, тъмнооранжевото може да предизвика чувство на сплотеност, докато преминаваме от лятото към есента. Носи усещане за радост и топлина, кара ни да се чувстваме щастливи. Помислете как хапвате парче топъл ябълков пай и сладолед до камината, докато сте увити във вълнено одеяло и слушате музика с близките си. Това е усещането за есен и любов, което идва от носенето на оранжевото, така че се облечете с него, ако се чувствате зле.

Сребристосиво

сиво, рокля,

Снимка: iStock

Ако искате да демонстрирате богатство, увереност и изобилие през този сезон, изберете сребристосиво. Този изтънчен цвят ще добави пищност и блясък към живота ви – нещо, за което може да копнеете след мързеливото и спокойно лято. Сребристосивото блести ярко на светлината, така че е известно, че е царствено и мощно, представляващо сила и яснота. Освен това то се възприема като огледало на душата, така че носенето му може да бъде изцеление на духа и сърцето.

Бадемово

Думата бадем на иврит означава „събуждане“ и това е настроение, което много от нас ще усетят този сезон. Ако сте готови да приемете всички чувства и да се отдадете на страстта – било то в сферата на любовта, романтиката, приключенията, приятелствата, новите вкусове, философията или перспективите – изберете нещо бадемово. Цветът ще ви помогне да постигнете това, което наистина искате, защото ще ви позволи да видите света около вас с нови очи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари