IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни обувки: Как да носим високи ботуши

11 септември 2022 16 30

Това е обувката на сезона

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Времето да се сбогуваме с лятото наближава бързо, но смяната на сезоните не е задължително да идва и с основна промяна и в гардероба ви. Модните тенденции постоянно се въртят и често има такива, които се завръщат от миналото, за да ни напомнят, че винаги е хубаво да пазим старите си неща. И докато леко скърбим за отиващото си лято и се мръщим на идващите дъждовни дни, има един лесен начин, с който да повдигнем настроението си – хубавите есенни обувки.

Постепенно ще трябва да приберем дълбоко в гардероба сандалите и чехлите, като на тяхно място поставим високите маратонки и дори леките ботуши, с които да се пазим от дълбоките локви или дъжда. Те са както функционални, така и модерни и много лесно могат да се впишат в почти всеки тоалет, който вече притежавате. Високите ботуши предлагат и необходимият комфорт и топлина в по-студените дни, когато искате да носите нещо късо, но в същото време искате да стоплите и краката си.

Често визията с високи ботуши се оформя много лесно – дънки, рокля, лек пуловер. Всичко това пасва чудесно на обувката и със сигурност вече го притежавате в гардероба си. Не е необходимо да инвестирате в нови дрехи, защото модните тенденции се завръщат от миналото и най-вероятно притежавате повечето от тях.

Есенни обувки – как да носим високи ботуши

1. С минипола

Есента е времето, в което трудно можем да решим какво точно да носим. Сутрините и вечерите са студени, но през деня температурите рязко се повишават. Затова трябва да намерим перфектния баланс между удобство, топлина и прохлада. Тук идва комбинацията между минипола и високи ботуши, която е чудесна както за офиса, така и за вечеря с приятели.

2. С рокля тип риза

Роклите тип риза станаха доста популярни през последните години, а причината е много проста – удобни са. Освен това дрехата е лесна за съчетаване с останалите в гардероба ви, а и не е претенциозна откъм обувки. Затова и високите ботуши се вписват чудесно в тази конфигурация, като може да заложите както на класически черни, така и на нещо по-цветно.

3. С дънки

Високи ботуши и дънки за есента са като банският и чехлите за лятото. Комбинацията е стара колкото света, но продължава да властва в модата. Лесна, ефективна, стилна и удобна – всичко, което ви трябва, когато бързате за работа или за поредния социален ангажимент. Дори да отивате до близкия магазин или на фитнес, дънките и високите ботуши никога няма да ви изневерят.

4. Спортно

Ако мислите за високите ботуши като добавка само към елегантни ансамбли, не сте сами. Този тип обувки са по-официални, да, но имат и спортна страна. Съчетайте ги с любимите си клинове за тренировка, суитшърт с качулка и дълга жилетка. Крайният резултат е супер стилен спортен вид, който ще ви накара да се чувствате чудесно, дори и докато тичате за поредната задача.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари