IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Мегзит 2“: Принцеса Юджийн може да се премести в Калифорния

6 февруари 2023 17 50

Принц Хари и Меган Маркъл са готови да ѝ помогнат да си намери жилище

Снимка: БГНЕС

Принцеса Юджийн и нейният съпруг Джак Бруксбанк може би ще направят свой собствен „Мегзит“ в обозримо бъдеще. Те също могат да помислят да се оттеглят от кралските задължения и да се преместят в Калифорния, като последват стъпките на принц Хари и Меган Маркъл. Това може да стане след раждането на второто им дете. Принцеса Юджийн обяви бременността си миналата седмица.

Вътрешен човек съобщава, че семейство Съсекс вече е изпратило на най-малката дъщеря на принц Андрю подробности за домовете близо до мястото, където самите те живеят в Монтесито.

Отбелязва се, че принцеса Юджини и Джак Бруксбанк обмислят дом в района на Западен Холивуд в Лос Анджелис като отправна точка. Планират първо да наемат къща, а по-късно да обмислят покупка на имот.

Принцеса Юджийн вече е запозната с живота в Америка. Тя прекарва две години в Ню Йорк (2013-2015), когато работи в аукционната къща Paddle8.

В момента двойката живее в Обединеното кралство и отчасти в Португалия, където Джак работи в областта на луксозните недвижими имоти за Discovery Land, чиито основни имоти обаче са разпръснати из Съединените щати.

В момента, освен за мемоарите пък около Хари се говори и за предстоящото му гостуване във Великобритания за коронацията на крал Чарлз III.
Стана ясно, че най-малкият син на монарха не беше изключен от списъка на гостите на церемонията.

Коронацията на новия крал на Великобритания Чарлз III ще се състои на 6 май 2023 г. в Уестминстърското абатство. Кралски вътрешни хора разкриха, че монархът ще покани принц Хари и Меган Маркъл на церемонията, противно на слуховете, съобщава The Sun.

Празникът ще бъде различен от традиционните церемонии. Новите желания на краля ще дадат възможност на най-малкия му син да надмине най-големия наследник принц Уилям.

Факт е, че Чарлз III решава да изостави елемента на възхищение по време на възкачването си на трона. Само принцът на Уелс, първият син на монарха, ще трябва да направи това.

Новият монарх ще бъде коронясан заедно със съпругата си, кралицата консорт Камила. Известно е също, че вместо 8000 гости, ще бъдат поканени само 2000. Най-големият син на покойната Елизабет II иска по-скромна и модерна монархия, така че церемонията по коронацията ще даде тон на неговото управление.

За още новини от света на кралското семейство на Великобритания последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари