IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Умилителен кадър: Кейт Мидълтън сподели своя снимка като бебе

6 февруари 2023 14 30

Фотосът е направен от майка ѝ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Представяме ви Кейт Мидълтън такава, каквато не сте я виждали досега.

В поредната стъпка за промотиране на новата си инициатива относно важността на ранното детско развитие, принцесата на Уелс сподели своя снимка като бебе. Кадърът, заснет от майка ѝ Карол Мидълтън, беше публикуван в новия социален профил под контрола на Кейт, а именно The Royal Foundation Centre for Eerly Childhood.

На снимката бебето Кейт се опитва да хване лицето на баща си Майкъл, който се усмихва широко. Към кадъра беше написано и кратко съобщение, което целеше отново да насочи вниманието на последователите към ранното детско развитие и как то е от изключителна важност за това в какви хора ще се превърнат децата.

„Лицата са най-добрата играчка за децата“, започна Мидълтън. С това тя обяви, че преди няколко дни е стартирала поредната си кампания, наречена Shaping Us, за да увеличи осведомеността относно това колко важна роля играят ранните години в оформянето на останалия ни живот. Принцесата насърчи феновете да прекарват повече време със семейството, приятелите, колегите и общността си, за да поговорят за ранното детско развитие и как то формира живота.

Принцесата на Уелс също така покани всеки, който желае, да сподели своя снимка, когато е бил на възраст между 0 и 5 години, за да насочи вниманието към кампанията Shaping Us. Тя беше започната преди седмица, за да може да се подчертае колко е важно да изградим подкрепящ и грижовен свят около децата и тези, които се грижат за тях.

Това обаче не е първият път, в който Кейт споделя своя семейна снимка от детството. През 2020 година, в чест на Деня на майката във Великобритания, тя се показа отново като бебе заедно с майка си.

68-годишната Карол също е споделяла снимки на принцесата като дете, включително такава от парти за рожден ден. Кадърът беше показан в бизнес страницата на Мидълтън през 2022 година. На него се вижда как Карол е заобиколена от няколко деца с парти шапки и свирки. Според много местни медии, Кейт е момиченцето от дясната страна на Карол, което с всичка сила е изстреляла своята свирка към лицето на майка си.

През 2021 година принцесата на Уелс стартира Centre for Early Childhood като част от кралската фондация, която управлява заедно с принц Уилям. Целта беше да се насочи вниманието към важността на първите пет години от живота на детето и как те определят в какъв човек ще се превърне то. Инициативата също така се опитва да накара обществото да се замисли какво може да направи, за да създаде един по-щастлив, по-психически стабилен и по-грижовен свят за децата.

Чуха ли принц Уилям и Кейт Мидълтън предупрежденията на Хари?

Аксесоари 2023 – бижуто със слънчев камък на Кейт Мидълтън

Зимна мода – Кейт Мидълтън впечатли с дълго палто

През изминалата седмица Кейт стартира и кампанията Shaping Us с реч в Лондон, последвана от филм, в който се показва как развитието на децата се влияе от ранните им емоции и преживявания.

Мисията на Мидълтън започна да обикаля страната, като първата спирка беше в Лийдс. Там принцесата се срещна с продавачи и клиенти на известния и най-голям покрит пазар в Европа Kirkgate относно ранните години. Интересите на децата и младите хора са в основата на живота в Лийдс, като градът има амбицията да бъде най-доброто място във Великобритания за израстването на деца и млади хора. Принцеса Кейт също има и лична връзка с мястото, тъй като там е роден баща ѝ.

В края на миналата седмица Кейт пусна и специално видео, в което се вижда как се забавлява с 4-годишни и 5-годишни деца. Темите за разговор с тях са включвали плюшени играчки, торти за рожден ден и плуване.

За още новини от света на кралското семейство на Великобритания последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари