IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готови за нова крачка – Хейли и Джъстин Бийбър гушкат сладко бебе

9 февруари 2023 11 00

Двойката е на почивка на Хаваите

БГНЕС

БГНЕС

Хейли Бийбър неведнъж е провокирала слухове сред феновете, че е бременна. Сега звездата сама даде повод на хората да говорят за идеята да увеличи семейството си, справяйки се отлично с пухкаво бебче на ръце. За него тя се грижи по време на почивката си на Хавай, като заедно с Джъстин показа, че е готова да стане майка.

„Най-доброто“, написа моделът, качвайки кадри от своята ваканция. На тях, освен да покаже перфектната си форма, тя разкрива и една друга своя страна – своя майчински инстинкт.

Над 2 хиляди души са харесали снимката на Хейли, която носи пеленаче с кенгуру, придържайки го с едната си ръка, докато с другата е вдигнала чаша за наздравица.

Междувременно Джъстин Бийбър също качи галерия от тяхното бягство, която започва с кадър, на който двамата са с бебчето. Докато красавицата го е гушнала и целува бузките му, певецът държи неговото одеялце.

Двойката се смее срещу камерата, най-вероятно след коментари на техни приятели, че им отива да бъдат родители.

Снимките с новороденото момиченце трогнаха последователите на Джъстин и Хейли. По-късно стана ясно, че то е на тяхната близка приятелка Келия Търмини. В една от другите свои публикации от почивката изпълнителят има толкова мило изражение, докато държи бебето. То накара неговите фенове да коментират, че е готов да стане татко скоро.

Певецът и неговата половинка неведнъж са показвали близостта си към своите племенници. Отделно отглеждат своите кученца сякаш са техни деца.

През 2018 г. изпълнителят сподели в интервю за Wall Street Journal, че би желал да има деца от модела. И изтъкна, че това ще стане в следващите години.

Само на 28 години – Джъстин Бийбър продаде цялата си музика за 200 милиона

Зимни прически – Хейли Бийбър отряза косата си

Мода за напреднали – Джъстин Бийбър с бабиното одеяло

В края на 2022 г. Хейли, явно подразнена от коментари кога ще роди, призна, че има киста на яйчника и разказа за своята диагноза – хронична поликистоза. Този проблем оказва негативно влияние върху женската репродуктивна система и най-вероятно затруднява опитите на двойката за бебе.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари