IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър може и да не роди бебе на Джъстин Бийбър

5 декември 2022 14 50

Оказа се, че звездата е със здравословен проблем

Снимка: БГНЕС

Преди дни се обсъждаше, че Хейли Бийбър е бременна от Джъстин Бийбър. Моделът изглежда се е уморила от тези слухове дотолкова, че се почувства принудена да признае, че страда от заболяване, което може да повлияе негативно на репродуктивната ѝ функция.

Установено е, че Хейли има киста с размер на ябълка на един от яйчниците. Лекарите вече са диагностицирани – „хронична поликистоза“, поради което звездата може да загуби възможността да има собствени деца.

Сега феновете са притеснени за бъдещето на Хейли и съпруга ѝ Джъстин Бийбър. Все пак говорим за проблем, който е сериозна пречка влюбените да станат родители. Между другото, самият певец многократно е заявявал, че би искал да има много деца. Научавайки за деликатните проблеми на жена си, той изпаднал в дълбоко отчаяние, предава OK Magazine.

След изявленията си Хейли пусна публикация с надпис: „Той не е дете. Но мисля, че мнозина са в подобна ситуация и ще ме разберат“.

След Хейли Бийбър – Селена Гомес наруши мълчанието

Летен маникюр: Ноктите на Хейли Бийбър са най-желани

Припомняме, че това не е първият път, когато моделът има здравословни проблеми. През март тази година звездата получи микроинсулт. Тогава спешната хоспитализация по чудо спаси живота ѝ, но предизвика истински шок както за близките, така и за феновете. Този инцидент също имаше отрицателно въздействие върху тялото на Хейли.

В същото време връзката им протича много добре. За рождения ѝ ден Джъстин заведе съпругата си в Япония, а и двамата все пак увеличиха семейството си с появата на четириногия им домашен любимец Пиги Лу.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари