IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър заведе Хейли в Япония за рождения ѝ ден

22 ноември 2022 15 00

Изпълнителят с мило послание към съпругата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър за пореден път доказа пред целия свят, че любовта към съпругата му Хейли Бийбър расте с всяка изминала година. Изпълнителят публикува мило послание към любимата си по случай рождения ѝ ден.

В понеделник изпълнителят публикува поредица от снимки, с които да изрази любовта си публично. Феновете веднага забелязаха, че публикацията идва няколко часа по-рано от официалния рожден ден на Хейли, който е на 22 ноември, но причината е разликата в географското положение. В момента съпрузите се намират в Япония, където по време на публикацията вече е било 22 ноември, докато хората в Америка и останалия свят все още са били в 21 ноември.

„Честит рожден ден на моя любим човек. Ти правиш живота магичен. Пристрастен съм към всичко в теб. Обичам те“, написа Джъстин с големи букви под снимките. По-голяма част от кадрите са направени в бамбукова гора, където двойката позира, облегнала се на едно дърво. Първите три снимки показват процес, който започва със „срамежливо“ стоене един до друг и завършва с целувка.

Четвъртият кадър показва как Джъстин и Хейли се опитват да си хванат рибка, седнали около кристално чисто езеро, заобиколени от красива градина с бонзай. На последно място е поставена снимка, на която влюбените се усмихват към камерата, а на заден фон се виждат големите сгради на Япония. Хейли публикува именно тази снимка в историите си в Instagram, придружавайки я с торта и усмихнато човече, което има сълзи в очите. „П. С. Вече имам рожден ден в Япония, но не и у дома“, написа тя, обяснявайки защо с Джъстин публикуват толкова рано по случай специалния повод.

Двойката, която се ожени тайно през 2018 година, отбеляза четири години брак, публикувайки мили съобщения един към друг. Канадският изпълнител сподели черно-бяло селфи със съпругата си, а между тях се е настанило сладко кученце. „Честита годишнина на моя най-добър приятел... благодаря, че ме правиш по-добър човек във всяко едно отношение“, написа той.

Повтаряйки сантименталното отношение, Хейли сподели поредица от снимки, включващи едни от най-щастливите моменти на двойката. „Четири години омъжена за теб. Най-красивото човешко същество, което познавам... любовта на живота ми. Благодаря на Бога за теб“, написа моделката.

Есенен маникюр: Хейли Бийбър със свежо предложение

Хейли Бийбър: Джъстин е човекът, при когото искам винаги да се връщам

Размяната на мили съобщения идва на фона на документалния филм на Селена Гомес, в който тя говори за бившата си връзка с Джъстин. Двамата бяха заедно няколко години, след което се разделиха, отново се събраха за кратко, а два месеца след официалната им раздяла, Бийбър се сгоди за Хейли. Във филма си Селена казва, че прекъсването на отношенията ѝ с Джъстин е било най-хубавото нещо, което е можело да ѝ се случи.

В подкаста Call Her Daddy, Хейли бе категорична, че не е откраднала изпълнителя от ръцете на Гомес и той никога не е бил във връзка, когато двамата са започнали да излизат.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари