IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Хейли Бийбър увеличиха семейството си

2 ноември 2022 14 50

Двамата представиха най-новия член на Хелоуин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин и Хейли Бийбър може все още да нямат деца, но постоянно увеличават семейството си.

28-годишният изпълнител и 25-годишната моделка представиха пред света новото си кученце навръх Хелоуин. В серия от снимки в социалните мрежи двамата се похвалиха, че са се сдобили с още един домашен любимец и разкриха името му. Очевидно кученцето е женско и се казва Пиги Лу. По този начин семейство Бийбър вече е четиричленно, включвайки и кученцето Оскар, което се присъедини през 2018 година.

Снимките в социалните мрежи разкриват, че Оскар и Пиги са били изцяло включени в празненствата за Хелоуин, получавайки фотосесия с родителите си, които носят задължителните костюми. Джъстин е облечен като Бисквитеното чудовище от „Улица Сезам“, докато Хейли се насочи към малко по-възрастен жанр, облече секси кожен тоалет на Versace и сложи вампирски зъби.

И докато костюмът на Оскар не се разкрива, то Пиги е облечена в пухен тоалет на розово прасенце. Дрехата, разбира се, е избрана нарочно, за да се свързва с името. Пиги на английски означава прасе. „Това е новата сестричка на Оскар“, написа Хейли в историите си в Instagram, споделяйки снимка, на която се вижда как Джъстин държи кученцето, облечено в розовия костюм.

Новото попълнение в семейството идва след отбелязването на четири години от сватбата между Хейли и Джъстин. Двамата се ожениха на тайна церемония през септември 2018 година, след което организираха и по-голямо събитие, на което поканиха всичките си приятели и роднини. За да отбележат повода, съпрузите публикуваха снимки в профилите си в социалните мрежи, изразявайки публично любовта си.

„Честита годишнина на моя най-добър приятел и съпруга... благодаря, че ме правиш по-добър с всеки изминал ден“, написа Джъстин. Хейли му върна услугата, споделяйки няколко снимки от връзката им. „4 години омъжена за теб. Най-прекрасният човек, когото познавам... любовта на живота ми. Благодаря на Господ за теб“, гласеше посланието.

Една от снимките показва как съпрузите споделят романтична целувка по време на втората си сватба в Южна Каролина, която се проведе почти година след първата церемония в Ню Йорк. Тогава Хейли носеше огромен воал, в края на който бяха изписани думите „Докато смъртта ни раздели“.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари