fallback

Лиа Мишел: Имам 265 дни да се науча да чета

09 February 2023 17:50

Актрисата е мотивирана да прочете мемоарите на Барбра Стрейзънд

Getty Images

Лиа Мишел се подигра на слуховете, че не може да чете, като се пошегува, че издаването на мемоарите на Барбра Стрейзънд ѝ е дало краен срок. „Имам 265 дни, за да се науча да чета“, написа актрисата от сериала „Клуб Веселие“ в TikTok в сряда.

36-годишната Лиа явно е доста мотивирана от предстоящите мемоари на музикалната и кино икона Стрейзънд, чиято биографична книга „Казвам се Барбра“ ще бъде публикувана през ноември, като нейният издател я нарича „откровена, забавна, мнителна и очарователна“.

В прессъобщението на Viking пише: „Барбра Стрейзънд е жива легенда, жена, която в кариера, продължила шест десетилетия, се е отличила във всяка област на забавлението и тази увлекателна и възхитителна книга ще бъде посрещната с нетърпение от милионите ѝ фенове.“

Изявлението продължава: „Десетки книги са написани за Стрейзънд, но в „Казвам се Барбра“ тя разказва историята със собствените си думи“.

Колкото до коментара на Мишел в социалните медии, той е отговор на спекулациите относно уменията ѝ за четене и писане. Звездата на Бродуей нарече слуховете „тъжни“ в интервю за New York Times през септември 2022 г.

„Често си мисля, че ако бях мъж, много от това нямаше да ми се случи“, каза тя, посочвайки, че в продължение на шест години се е появявала на снимачната площадка на „Клуб Веселие“ с наизустени реплики.

Миналия месец една от приятелките на Лиа и нейна колежка – Ема Робъртс, пък се подиграва с въпросните слухове, като заяви в шоуто на Анди Коен, че с Мишел са членували заедно в литературен клуб. Колкото до Мишел, миналата година тя получи лично и много мило писмо от Стрейзънд за ролята си на Бродуей в пиесата „Смешно момиче“, която навремето и Барбра е играла.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand)

„Беше много сладко. Наистина е прекрасно, когато мечтите ти се сбъдват“, коментира Мишел бележката от Стрейзънд пред водещия Сет Майерс през декември 2022 г.

Колкото до спекулациите, че Лиа не може да чете и пише, те се появиха след като подкастърите Джей Хънт и Робърт Акерман създадоха популярно 40-минутно видео, опитвайки се да докажат теорията си, че звездата на Бродуей е неграмотна.

Лиа Мишел за първи път показа лицето на сина си

Лиа Мишел стана майка

Атаката срещу Лиа Мишел: Колеги обвиниха актрисата в лошо отношение

Във въпросното видео се твърди, че тъй като Лиа е била дете звезда на Бродуей, тя просто никога не е имала време да учи, нито пък да иде в колеж. Хънт и Акерман също така твърдят, че Мишел играе главно в продукции, създадени от продуцента Райън Мърфи, тъй като той знае тайната ѝ.

В крайна сметка всички опити на актрисата да опровергае тези слухове засега удрят на камък, тъй като повечето потребители на интернет са убедени, че тя наистина има сериозни пропуски в образованието си, заради твърде ранното си впускане в актьорската професия.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
Бродуей мемоари Ема Робъртс Лиа Мишел Клуб Веселие Барбра Стрейзънд
0 коментара
fallback