IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Арми Хамър наруши мълчанието си относно неговия канибализъм

12 февруари 2023 18 00

Елизабет Чембърс призна, че животът й е бил истински ад в последните две години

Getty Images

Getty Images

Съпругата на Арми Хамър – Елизабет Чембърс, наруши мълчанието си относно обвиненията към него в насилие над жени и канибализъм. Отчуждената жена на актьора проговори за първи път, откакто срещу него бяха отправени обвинения в ужасяващи изнасилвания.

Елизабет, която беше омъжена за звездата от „Социалната мрежа“ в продължение на 10 години, каза пред E!News в сряда, че последните две години от живота ѝ са били истински „ад“ за нейното семейство.

„Смятам се за феминистка и съм солидарна с всеки, който е бил жертва на какъвто и да е вид насилие и се надявам да намери изцеление“, заяви 40-годишната Чеймбърс. „Не съм тук, за да кажа, че животът ми е невероятен, защото той беше истински ад в последно време.“

Чембърс се омъжи за Хамър на 36 години, през 2010 г. Двойката се радва на две общи деца – 7-годишната дъщеря Харпър и 5-годишния син Форд. Елизабет и Арми обявиха раздялата си през юли 2020 г.

Шест месеца по-късно Хамър стана обект на шокиращи обвинения в сексуално насилие и канибализъм, след като акаунтът в Instagram „House of Effie“ ​​започна да споделя екранни снимки на отвратителни съобщения, уж написани от звездата.

През март 2021 г. жената зад акаунта в Instagram, известна само като Ефи, обвини Хамър, че я е изнасилил жестоко в продължение на четири часа в хотел в Лос Анджелис през април 2017 г.

След това няколко други жени също се появиха с твърденията, че са били сексуално малтретирани от звездата. Една жена пък заяви, че Хамър я е вързал и ѝ е казал, че иска да счупи реброто ѝ, да го изпече на барбекюто и да го изяде.

Хамър отрече всички обвинения в неправомерни действия, като неговият адвокат твърди, че всички сексуални контакти са били по взаимно съгласие. Колкото до Чембърс, тя не обсъди конкретните обвинения срещу бившия ѝ мъж, но разкри, че двамата с него са в контакт само и единствено покрай двете им малки деца.

„Разводът ни не е финализиран, но ние се разбираме чудесно“, изненадващо призна Чембърс. „Ние си говорим много и сме изцяло отдадени на нашите деца и на това да бъдем заедно колкото е възможно повече по неромантичен начин заради тях. Децата се нуждаят и от майка си, и от баща си.“

Тя също така заяви, че е „подкрепяла“ Хамър по време на неговото „изцеление“ и дори намекна, че бившият ѝ изглежда много променен към добро напоследък. „Арми се е фокусирал върху лечението си. Тук съм, за да подкрепя този процес. Това ще го направи най-добрия баща, най-добрия човек, който може да бъде“, обясни брюнетката.

„В края на краищата това е целта. Времето лекува, но само времето не може да излекува всички рани. Трябва да работите за това. Хората имат недостатъци. Хората правят ужасни грешки. Между другото, хората се променят“, отбеляза още тя.

Чембърс прекара последните няколко години, живеейки на Каймановите острови, близо до Хамър, който пък се беше „укрил“ от жълтите медии там, където баща му и доведената му майка имат имот. Според слуховете Арми дори е започнал работа в хотелиерския бизнес докато е живял на Кайманите.

Проблемите не спират: Съдят Арми Хамър за 67 хиляди долара

Лелята на Арми Хамър: Не съм изненадана от поведението му

Лишен от наследство: Арми Хамър е загърбен от богатата си семейна династия

„Вече се чувствам много фокусирана и излекувана, честно казано“, заяви Елизабет, добавяйки, че е готова да се завърне в Лос Анджелис. Чембърс също така потвърди, че вече има нов мъж в живота си.

Междувременно брюнетката също така разкри, че наскоро е гледала новия документален сериал на Discovery+ House of Hammer, който се задълбочава в предполагаемите актове на насилие от страна на нейния отчужден съпруг. „Очевидно беше сърцераздирателно на толкова много нива и много болезнено“, каза Чембърс за въпросното предаване.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
vsi4ko ima pod slunceto ......ne me u4udva ni6to , mnogo otdavna .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар