IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Джеси Джей разкри пола на първото си бебе

13 февруари 2023 14 50

Певицата с гордост демонстрира голия си корем на наградите Brit

Getty Images

Getty Images

Бременната Джеси Джей разкри пола на първото си бебе! Британската певица обяви, че очаква момченце, преди да мине по червения килим на наградите BRIT 2023.

„О, да… ще имам момче“, каза 34-годишната Джеси в социалните медии, добавяйки „обещавам, че ще нося бельо“. Часове по-късно Джеси се появи на шоуто на наградите в Лондон в тоалет от дантела в яркочервено, който покриваше тялото ѝ с изключение на нарасналото ѝ коремче. Изпълнителката изглеждаше сияеща и щастлива, като видимо беше подбрала ансамбъла, за да може всички да видят какво вълшебство я очаква в личния ѝ живот.

Чаровната звезда беше допълнила визията си с червено кожено палто, високи обувки и ръкавици, а гарвановочерната ѝ коса беше загладена в кок.

„Последния път, когато минах по този червен килим, беше преди 10 години. Лудо!“, написа Джеси под видеоклип в своя Instagram профил. Епичният моден момент на Джеси идва точно един месец след като тя обяви, че очаква първото си дете, след като преди две години преживя сърцераздирателен спонтанен аборт.

Бременната Джеси Джей с розова фотосесия

Джеси Джей определено се наслаждава на първата си бременност

Щастие: Джеси Джей очаква бебе

След трагичната загуба тя сподели в своя публикация от август 2022 г., че е „здравословно и нормално да преживееш дни на пълна тъга и че трябва да почиташ всички чувства, които възникват у теб, и добри, и лоши“.

Преди време Джеси е говорила за проблемите си със зачеването, а наскоро пък сподели, че първият триместър от бременността ѝ е бил наистина труден. Звездата подчерта, че през първите месеци на щастливо очакване основно е плакала, повръщала е и се е прозявала.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари