IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие: Джеси Джей очаква бебе

9 януари 2023 14 50

Тя сподели новината в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

През август миналата година Джеси Джей публикува откровен пост в социалните мрежи, в който говори за преживяното заради спонтанен аборт. Разказа за отчаяното ѝ желание да стане майка. Тогава тя призна, че се е чувствала самотна, след като е загубила бебето.

„Когато бях на 16 години, направих списък с неща, които бих искала да постигна до 30-годишна възраст. Първо в списъка беше да стана майка. Сега съм почти на 35 години и все още съм обзета от мъка от загубата на бебето, когато вече беше почти невъзможно да забременея. Знам, че не е добре да си тъжен. Освен това лошите неща не се случват толкова често. Но знам, че хиляди хора по света изпитват същото като мен. Може би ще прочетете това и ще ви стане малко по-лесно“, сподели певицата.

2023 г. започна със страхотни новини за нея. Джеси Джей обяви, че нейното заветно желание ще се сбъдне. Тя публикува снимка, на която се вижда осезаемо закръгленото ѝ коремче. На страницата си в Instagram написа „Толкова съм щастлива и развълнувана, че най-накрая споделям това... Моля, бъдете мили с мен“.

Освен снимка, в социалните мрежи има и видео, на което звучи песента на Джей Sunflower и показва как тя държи положителен тест за бременност.

Също така тя пусна и видео, в което обяснява, че е била предупредена за първото тримесечие.

Джеси Джей имаше връзка с актьора Чанинг Тейтъм след като той се раздели със съпругата си. Тяхната връзка не успя да се развие. Сега той е партньор на Зоуи Кравиц, а Джеси от април миналата година има връзка с баскетболиста Чанан Колман. Двамата така и не са потвърдили, че са двойка, а също не са се появявали заедно на обществени събития.

За още новини от света на звездите – последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари