IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей призна, че се чувствала самотна след спонтанния аборт

9 май 2022 10 30

Днес тя не иска да има сама дете

БГНЕС

БГНЕС

Джеси Джей призна, че след спонтанния си аборт се е чувствала много самотна. Певицата, която загуби детето си миналата година, разказа подробности за емоционалното си състояние в подкаста The Diary of a CEO With Steven Bartlett.

34-годишната изпълнителка разкрива, че при преглед през ноември лекарят споделил с нея, че сърдечният ритъм на бебето е много слаб. Тогава ѝ назначил изследвания. Вместо да ги направи, Джеси Джей отишла при друг – за второ мнение. През това време сърцето на ембрионът спряло, а тя била съкрушена.

„Спомням си, че просто се прибрах вкъщи и не можех да го приема“, казва тя.

След като споделила с екипа си, певицата решила да сподели за загубата си в социалните мрежи и да излее всичко, което чувства. Днес тя признава, че в онзи момент имала нужда точно от това.

Джеси Джей трогна всички с откровението си

Миналата година, преди да съобщи новината за бебето, звездата разкри, че е взела решение да бъде самотна майка. „Защото това е всичко, което някога съм искала и животът е кратък“, написа тя в Instagram.

„Да забременея беше само по себе си чудо и преживяване, което никога няма да забравя и знам, че ще имам отново. Все още съм в шок, тъгата е непреодолима. Но знам, че съм силна и ще се оправя“, призна тогава тя.

В подкаста певицата признава, че „най-лошият момент от цялото преживяване“ е осъзнаването, че да стане майка е нещото, което иска най-много в живота, освен кариерата си.

„Чувствах се така, сякаш ми е било дадено всичко, което някога съм искала, а след това някой си е казал „Но ти не можеш да го имаш“, каза тя. И посочва, че никога не е била толкова самотна, колкото след своята загуба.

Певицата дава кураж на други жени

Днес изпълнителката е преодоляла мъката и се радва, че може да сподели опита си с други жени, които минават през същото.

„Къса ми се сърцето, че толкова много жени са преминали през това“, допълва Джей.

Сега изпълнителката осъзнава, че ако има човек до себе си, ще се чувства по-добре и се отказва от самотното родителство. „Това беше най-тъжното нещо, но в същото време знаех, че причината да се случи е, че не трябваше да го правя сама“, категорична е тя.

В момента певицата отново е на крилете на любовта. Отскоро тя излиза с танцьора Макс Фам. Това е нейната първа сериозна връзка след раздялата с Чанинг Тейтъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари