IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей откровено за проблемите си с гърлото

23 юни 2021 10 40

Неприятностите продължават вече шест месеца

Снимка: Getty

Джеси Джей най-накрая се реши да проговори за проблемите, които изпитва с гласа си.

33-годишната изпълнителка публикува съобщение в Instagram, където обясни за неприятностите с гърлото си, които са ѝ попречили да пее. Заедно с написаното, Джей сподели и видео, на което пее с нисък глас, което е трябвало да изпрати и на терапевт по речта като част от продължаващото ѝ възстановяване.

Звездата заяви, че първата песен, която се е опитала да изпее след началото на проблемите, е била I Want Love, като това я е докарало до сълзи. „До този ден нямах възможност да запея нито една песен, защото изпитвах невероятна болка. Хора, доста е трудно да не пея. Това буквално е моят живот и моето щастие“, започва съобщението си Джей. Тя обяснява, че в началото на годината е започнала да изпитва симптоми, които по-късно били свързани с киселинен рефлукс. Болестта е взела превес не само върху гласа на изпълнителката, но и върху цялостното ѝ здраве.

„През февруари започнах да чувствам горене в цялото гърло постоянно. Игнорирах го за някакво време, тъй като помислих, че е просто умора от пеенето. Когато отидох на преглед, ми казаха, че имам огромни възли, защото съм продължила да пея“, казва още Джеси. Според лекарите, киселинният рефлукс може да е бил причинен от стероидите, които са били дадени на звездата като лечение на ушна инфекция.

През декември Джей сподели, че е диагностицирана с болестта на Мениер, което е инфекция на вътрешното ухо, която може да причини загуба на слуха и световъртеж. „Събудих се и не чувах нищо с дясното си ухо, не можех да вървя в права линия“, обясни тя в социалните мрежи преди няколко месеца. Добави, че много хора страдат от подобен проблем и голяма част от тях са се свързали с нея, за да ѝ дадат ценни съвети за справянето с болестта.

И въпреки че Джеси прави всичко възможно, за да се излекува, нещата не се променят. Все пак тя запазва положителните си мисли и поведение. „Все още ходя на различни лекари и правя всичко възможно, за да разреша проблема. Обещавам ви, че ще се боря“, заключи изпълнителката. Тя благодари на феновете за подкрепата и търпението, което имат към нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари