IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей и Макс Нгуен – танцът е нашият език на любовта

5 май 2021 10 50

Изпълнителката се похвали със стегнатата си форма

Снимка: БГНЕС

Да танцуваш така сякаш никой не те гледа може да бъде доста притеснително дори и за професионален артист. Джеси Джей обаче работи върху изграждането на своята увереност и прави всичко възможно да се абстрахира от мнението на останалите и да се забавлява на пълни обороти.

„С всички сили търся онази самоувереност, която за последно почувствах в колежа. Преди 15 години“, пише тя под видео в социалната мрежа Instagram. На него изпълнителката показва няколко забавни танцови стъпки заедно с новия си приятел Макс Нгуен, който се оказва, че е професионален танцьор и хореограф. Джеси допълва, че не я бива много в танци, но пък ги обича и затова няма да спира с тях. Тя благодари на половинката си, че я предразполага да бъде себе си и я кара да се чувства по-добре.

Видеото е разтапящо сърцето и може да бъде дори малко тъжно за всеки, който все още не е намерил своята половинка. Джеси и Макс танцуват заедно, като през почивките не забравят да разменят някоя и друга целувка или прегръдка. Клипът завършва с координиран танц, който е изключително забавен и зарежда както двамата влюбени, така и всеки техен фен.

Освен че изглежда влюбена и щастлива, Джей показва невероятното си тяло, носейки къса блуза, червен сутиен и бял спортен панталон. „Това ме кара да се усмихна. Изглеждаш невероятно“, написа един фен в коментарите. Изпълнителката работи здраво, за да поддържа здравословния си начин на живот. Освен че прави кардио с танцовите си упражнения, тя се фокусира върху стягането на краката, катери се по стълби, не забравя за коремните преси и лицевите опори.

„Когато изляза от фитнеса винаги съм много зачервена и изпотена, но се чувствам прекрасно“, казва тя пред HuffPost през 2017 година. Според нея, въпросът е колко дълго ще живееш, а не как ще изглеждаш всяка сутрин. Пред Women's Health Джеси споделя, че тренира, за да поддържа психическото си здраве, а не за да се вписва в някакви стереотипи относно теглото.

Разбира се, фитнес рутината се комбинира чудесно и със здравословно хранене. Диетата на изпълнителката е била променена, когато тя започва да изпитва проблеми със зачеването. „Премахнах захарта, за да спра натрупването на бактерии в тялото си“, казва тя пред Plant Based през 2019 година. Според нея, това много е помогнало за балансирането на здравето, настроението и съня ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари