IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей е новото ни фитнес вдъхновение

5 февруари 2022 10 30

Изпълнителката сподели видео от тренировката си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джеси Джей се завърна във фитнеса и сподели част от тренировките си с феновете. Публикувайки видеа в историите си в Instagram, 33-годишната певица показа как стяга ръцете и коремните мускули. Клиповете включват упражнения като високо вдигане на колената, напади, вдигане на пудовка, силови тренировки и коремни преси върху топка за йога. Между всяка една от сесиите Джеси намира сили и за малко танци.

Феновете веднага поздравиха любимката си за натоварващата тренировка и се пошегуваха, че са се изморили само от гледането на клиповете. Джеси обаче знае какво прави и е напълно мотивирана да стегне тялото си преди лятото и да влезе в най-здравословната си форма. Всъщност Джей прави HIIT тренировки постоянно и именно затова не се изморява бързо. Тя дори има цял раздел в Instagram, който е посветен на фитнес сесиите ѝ, за да вдъхновява своите последователи за повече физическа активност.

През 2017 година Джеси казва пред HuffPost, че тренира редовно, защото това ѝ помага да се чувства по-добре. „Когато изляза от фитнеса съм зачервена и изпотена, но се чувствам чудесно. Всичко се върти около дългата продължителност на живота ти, а не как изглеждаш в огледалото“, категорична е тя.

Освен с HIIT тренировки, звездата обича да поддържа форма с бойни изкуства, упражнявайки се с професионалния треньор Соня Моузес. Според Women's Health UK, сесиите на Джей включват скокове във формата на Х, нинджа бърпита и напади с вдигане на коляното. В интервюто пред списанието изпълнителката казва, че тренировките освобождават ендорфин в тялото, който кара човек да се чувства по-жив и по-щастлив.

Тя също така признава, че е научила колко е важно да отделя време за себе си. „Правя каквото мога, за да си осигуря по-дълъг и по-здравословен живот. Ям добре, почивам си възможно най-много и давам всичко от себе си на сцената и по време на кардио тренировките“, споделя Джей.

Когато не е във фитнеса, певицата проучва различни начини, чрез които да подобрява здравословното си състояние. „Имам проблеми със сърцето и получих удар на 17, така че винаги се опитвам да бъда в оптимално здраве“, казва тя пред HuffPost.

Що се отнася до диетата, Джей работи усилено да държи ястията си без захар. През 2019 година казва, че се е отказала от захарта, за да спре вредното влияние на бактерии в тялото си. Според нея, така не само се е подобрил начинът ѝ на хранене, но и цикълът на сън. Освен това Джеси е веган от 2018 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари