IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей определено се наслаждава на първата си бременност

19 януари 2023 10 40

Изпълнителката вече успя да премине през най-трудния период

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бременната Джеси Джей блестеше от глава до пети на първото си излизане след публичното обявяване, че очаква първото си дете.

34-годишната певица показа наедрялото си коремче в прилепнала бяла тениска, докато разглеждаше изложба в родния си Лондон. Изпълнителката победи зимния хлад в сив анцуг, който комбинира с червено яке и черен шал. Тя прибра тъмните си кичури в нисък кок и изглеждаше прекрасно с естествен и лек грим. Джеси сподели снимки от излизането с феновете си, шегувайки се, че изглежда като яйце в някои от илюзионните огледала на изложбата.

„Като малка бях обсебена по тези забавни огледала по панаири и музей, но сега изглеждам като яйце в тях“, написа бъдещата майка под колекцията от снимки. Тя се завърна в родната Великобритания след четири месеца, прекарани зад граница. След дългия полет от 11 часа, Джей беше изненадана от близки и приятели, които се бяха събрали в любимия ѝ ресторант в Лондон.

Изпълнителката сподели емоционално видео в историите си в Instagram, с което изрази благодарност за организацията и изненадата. „Да се прибера у дома бременна след 4 месеца отсъствие е просто вълшебно. Последния път, когато бях тук, беше за два дни между турнета. Тези прегръдки и пипания по коремчето са най-добрите“, написа тя в социалните мрежи.

Наскоро Джеси изненада феновете с новината, че ще става майка за първи път. Съобщението дойде 13 месеца, след като тя претърпя спонтанен аборт, за който сподели в сърцераздирателен пост. Изпълнителката беше много откровена в публикацията за бременността си, разкривайки огромните тревоги, с които се е сблъскала досега, включително сутрешното гадене.

Във видеото, което сподели в Instagram, се виждат множество кадри, на които бъдещата майка изпитва дискомфорт, а главата ѝ често е надвесена над кошче за боклук или торбичка за повръщане. В един момент тя се е навела над мивката и е пуснала водата върху подутото си лице, а в друг избухва в сълзи.

„Не мога да ви опиша колко гадно се чувствам. Вижте на какво приличам“, казва Джеси във видеото. Допълва, че хората са я предупредили за подобни случки в първия триместър, като всички предположения са се оказали истина.

Все пак не всичко е лошо. Във втори клип, споделен само преди няколко дни, Джей обясни пред феновете колко е радостна и доволна от факта, че е бременна. Тогава на кадрите се виждат големи усмивки, записване на песни, показване на наедрялото коремче и похапване на вкусна краставица.

През 2021 година Джеси сподели, че е решила да има бебе самостоятелно, защото майчинството е нещо, което е искала през целия си живот. За съжаление, първият опит беше неуспешен, като абортът беше обявен няколко месеца по-късно. Публикацията за тъжната новина вече е изтрита от профила на Джей, като на нейно място се появиха по-щастливи и такива, които отброяват месеците до раждането на първото дете.

Джеси Джей е новото ни фитнес вдъхновение

Джеси Джей забрави Чанинг Тейтъм, има си ново гадже

Джеси Джей: Събудих се и не можех да чувам или да вървя в права линия

Наскоро изпълнителката насочи вниманието си към хейтърите, които са оставили негативни коментари под видеото, в което споделя повече за сутрешното си гадене. По думите ѝ, е много интересно да наблюдаваш как жени критикуват жени за нещо, което всяка една от тях е изпитала или ще изпита в бъдеще, ако иска да забременее.

„Нека само да кажа, че бременността е най-еднаквото, но и най-уникалното приключение. Всички го изпитваме, но го преживяваме и се справяме с него по собствен начин“, пише още бъдещата майка. Допълва, че никой не може да определи на другия как да се чувства и какво да изпитва, още по-малко да го критикува. „Бременността не е състезание. Бременността не е за това кой се справя по-добре или по-правилно, защото няма универсален начин, който да работи за всички“.

За момента не е ясно кой е бащата на детето на Джеси и дали тя ще го отглежда сама. Певицата имаше връзка с Чанинг Тейтъм, но двамата се разделиха през януари 2020 година. Наскоро тя беше забелязана да прекарва време с баскетболиста Чанан Колман, но няма повече подробности за връзката им.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари