IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон намекна, че е необвързан

15 февруари 2023 17 50

Актьорът показа с кого е изкарал Свети Валентин

БГНЕС

БГНЕС

Момичета, Зак Ефрон май е необвързан! Актьорът сподели един по-нестандартен пост за Свети Валентин, показвайки с кого смята да изкара празника. И това не е красива жена, а неговата сладка доведена сестра.

„Моята Валентинка“, написа холивудската звезда и умили последователите си с кадъра, на който го виждаме да чете книга на малката Оливия.

Ефрон е по къси панталони, без тениска, а детето до него слуша с интерес, се вижда от снимката, която само за няколко часа събра над 3600 коментара и над 2400 споделяния.

„Не, тя е моя“, поправи го братът на Зак – 31-годишният Дилън, който също обожава къдрокосата принцеса.

Желаейки на последователите си весел Свети Валентин, звездата изтъква, че сърцето му в момента принадлежи само на неговата по-малка сестричка. С поста си той сякаш иска да каже негласно, че е свободен и не му е до влюбване.

Оливия е полусестра на Зак от втория брак на баща му Дейвид Ефрон. Той посвещава много свои публикации на нея, от което може да съдим, че е в добри отношения с татко си и другата му жена.

Питат Ефрон: „Искаш ли да бъдеш баща на децата ми?“

Със снимката, показваща силната връзка между детето и Зак, голяма част от неговите последователки отбелязаха, че той би бил отличен татко. И определено вече му е време да се замисли за наследници.

Зак Ефрон призна, че страда от агорафобия

Зак Ефрон: Борех се с депресия заради външния си вид

Зак Ефрон разкрива плановете си за деца

Междувременно, както и преди се е случвало, в социалните мрежи жени споделят снимката му и питат иска ли той да му родят деца.

„Можеш ли да бъдеш баща на децата ми?“, „Ще ме държиш ли и и мен така?“, „Как този човек още не е женен?“, гласят част от коментарите под неговия пост по случай 14 февруари.

Най-върлите фенове на Зак Ефрон нямат търпение да го видят в The Family Affair. Там той играе заедно с Джоуи Кинг и Никол Кидман.

Той също се снима в биографичния филм The Iron Claw с Лили Джеймс, където играе кечист.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари