IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон разкрива плановете си за деца

13 май 2022 08 40

Той играе татко в нов филм

Getty

Getty

Зак Ефрон разкри готов ли е да има деца. Говорейки за най-новия филм с негово участие, актьорът сподели пред Елън Дедженеръс има ли планове да създаде семейство.

Във Firestarter звездата играе татко. И именно тази му роля го накарала да се замисли за наследници и това каква е ролята на бащата. Чрез предстоящия хорър трилър, той научил много важни уроци за родителството.

34-годишният Зак Ефрон обяснява, че му е било трудно да играе баща. Все пак, всички го знаем от тийнейджърски сериали или като красивия мачо в много комедии.

„Мисля, че това беше здравословна доза, която да ме откаже от това толкова дълго, колкото е необходимо. Вероятно имам да върша още малко“, каза той по повод това, че ще изчака все пак преди да има деца.

Получавайки критика от водещата, че му е време за обвързване и пълна къща с деца, Зак Ефрон благодари на своята майка, която го подкрепя от публиката.

„Когато започнахме да снимаме филма, имах двуседмична карантина, защото току-що отлетях за Канада. Когато излязох от карантината, започнахме да снимаме онзи понеделник и изведнъж имах тази дъщеря пред мен. Имахме тази доста тежка сцена с татко-дъщеря веднага и осъзнах, че съм драстично недостатъчно подготвен за тази част. Мислех, че просто ще се щракнем, но не, това всъщност не е така“, коментира още звездата.

Зак посочва, че все пак е намерил общ език с Райън Киъра Армстронг, която е негова дъщеря в продукцията. „За щастие Райън е толкова сладка. Тя е просто най-готината и след два дни имахме най-добрата връзка“, добавя той.

Филмът Firestarter е базиран на романа на Стивън Кинг. Той разказва историята на момиче, което се научава как да контролира новооткритата си сила – да запалва пожари с ума си. Лентата тръгва по кината в САЩ от днес, 13 май. Нищо чудно, след като видят как играе в него, много жени да пожелаят именно Зак Ефрон да стане баща на децата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари