IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон разкрива какво го поддържа винаги позитивен

26 януари 2022 12 41

Актьорът признава, че още играе на компютъра

БГНЕС

БГНЕС

Да бъдеш позитивен, независимо от всичко, което ти се случва, е една от тайните на Зак Ефрон за добро психично здраве и сбогуван със стреса. 34-годишният актьор, който наскоро подкрепи нестандартен проект, обясни, че онова което го е държало да не падне духом през годините, е изкуството и това, че приема трудностите с усмивка. 

Когато усети, че напрежението му идва в повече, колкото и да е ангажиран, той просто забавя темпото и отделя повече време за себе си. И това е начина, с който се „приземява отново“. 

„Трябва известно време, за да изчезне стресът“, коментира звездата.

Зак, който в последните години работи и като тв водещ, разкрива, че е истински щастлив, когато прекарва своето свободно време с приятелите и семейството, пътува и изследва нови места. Стремейки се да балансира умело между работата и личния живот, той се чувства удволетворен от делника и рядко се оплаква. 

Тренировки за стеганто тяло и мусклулите, по които си падат хиляди жени, достатъчно сън, гледане на филми с приятели или пък вечеря в страхотен ресторант. Това са нещата, които той прави през почивните дни. Игрите на компютъра са други негово любимо занимание, присъщо на много необвързани мъже като него. 

„Първата игра, която помня, че наистина обичах, беше Zelda на N64 и Super Smash Brothers на Nintendo 64“, признава си Ефрон. Днес той продължава да играе от време на време, като подкрепи и кампания, свързана с подобряване скоростта на интернета, организирана от AT&T. 

„Мислех, че това е страхотна възможност да науча повече за бъдещето на технологиите и комуникацията у дома“, споделя още той, цитиран от списание People. 

Според Зак, интернетът ни предоставя безкрайни възможности и най-вече свобода, но крие и своите рискове. Тъй като няма правила при създаването на съдържание, особено в социалните мрежи, всеки от нас може да се сблъска с обидна реч и  попадне в „капаните“ на модерното общуване посредство чатене.  

Скоро феновете на актьор ще могат да го видят във филмите The Greatest Beer Run Ever и Firestarter.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари