IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Еванс показа приятелката си за Свети Валентин

15 февруари 2023 14 50

Актьорът и Алба Баптиста са заедно повече от година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Това, което чувате в момента, е звукът от счупването на милиони женски сърца по целия свят. Причината – Крис Евънс сподели непоказвани досега снимки с приятелката си Алба Баптиста, с което потвърди, че отношенията между тях са сериозни.

41-годишният актьор и миналогодишен първенец в класацията за най-сексапилен мъж на планетата, сподели видеомонтаж от снимки с приятелката си в чест на Свети Валентин. В клипа са включени кадри от разходки и пътувания на двойката, както и няколко целувки и прекарано време с кучето Доджър, което е собственост на Евънс.

@chrisevanssmash I’m gonna end it #chrisevans #chrisevanssmash ♬ a new kind of love by frou frou - ████

Макар публикацията в профила на актьора да е без описание, тази в историите му в Instagram се пошегува с възрастта на Баптиста. Крис сподели видео на 25-годишната красавица, която играе „Супер Марио“ на Nintendo. „Запознах я със Супер Марио 3. Тя мрази това видео, но аз го обожавам“, написа Евънс. Играта и конзолата със сигурност са се появили много по-рано от раждането на Баптиста, което предизвиква и ентусиазма ѝ докато ги опознава.

Официалната публикация за Свети Валентин дойде само месец, след като 41-годишният актьор сподели видеокомпилация в историите си в Instagram. Тогава той показа как с португалската си приятелка закачливо се плашат през изминалата година. „Поглед назад към 2022“, написа той върху клипа, който съдържа осем изненадващи ситуации и за двамата.

Макар да беше видима само за 24 часа, публикацията отбеляза и първия път, в който Евънс споделя повече детайли около връзката си с Баптиста. През ноември миналата година източник сподели, че двамата излизат повече от година и половина, но са решили да запазят всичко в тайна, за да не привличат интереса на папараците.

@c4ris3vans This is a joke I just think baby as a t.o.e is cringey THATS all??#chrisevans #cevanstok #c4ris3vans #americasass #americasassfanclub ♬ Sneaky Snitch - Kevin MacLeod

„Крис е влюбен и никога не е бил по-щастлив. Семейството и приятелите му също я обожават“, казва вътрешният човек на списание People.

Новината за връзката на актьора излезе на бял свят, след като той беше обявен за най-сексапилния мъж за 2022 година. В интервюто си тогава сподели, че би искал някой ден да се установи на едно място и да създаде семейство. Актьорът не разкри по това време дали е във връзка.

И звездите плачат: Крис Евънс се раздели с приятелката си

„Това със сигурност е нещо, което искам – съпруга, деца, семейство“, казва той. Допълва, че никой от известните артисти, писатели или актьори не посочва кариерата си като нещо, с което се гордеят, а по-скоро се хвалят със семействата, които са създали и любовта, която са намерили в лицето на половинката и децата си.

Алба Баптиста също се занимава с кино, като играе във филма Mrs. Harris Goes to Paris и е част от Warrior Nun на Netflix. Говори пет езика и е дъщеря на инженер и преводачка. През 2018 година се занимава с хуманитарна дейност в сиропиталище в Камбоджа, фокусирайки се върху образованието на децата. През 2021 година печели наградата Shooting Star на филмовия фестивал в Берлин.

Макар за връзката между Баптиста и Евънс да се заговори чак през януари 2022 година, наблюдателни фенове забелязаха, че актьорът е започнал да следва красавицата още през есента на 2020, а тя – през 2021 година. По това време и двамата са били в Европа, работейки по различни филмови проекти.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари