IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-сексапилният мъж крие приятелката си повече от година

12 ноември 2022 12 00

Крис Еванс е в сериозни отношения с колежка

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Крис Еванс има нова любов в живота си, която този път може да се окаже последната.

41-годишният актьор, който наскоро получи титлата „Най-сексапилен мъж на годината“, излиза с португалската си колежка Алба Баптиста от повече от година и нещата са доста сериозни. „Те са влюбени и Крис не е бил по-щастлив. Цялото му семейство и всичките му приятели я обожават“, казва източник, близък до звездата.

25-годишната Баптиста участва в тазгодишния филм Mrs. Harris Goes to Paris. Тя говори пет езика и е дъщеря на инженер и преводачка. През 2018 година се посвещава на значителна хуманитарна дейност в сиропиталище в Камбоджа, където се фокусира върху образованието на децата. Миналата година печели наградата Shooting Star от филмовия фестивал в Берлин.

Тази седмица Крис Еванс получи наградата „Най-сексапилен мъж на годината“, връчена му от списание People. В интервюто си актьорът заяви, че в момента се чувства доволен от живота си, фокусира се върху баланса между работа и личен живот, опитвайки се да прекарва възможно най-много време с близките и приятелите си.

„Това със сигурност е нещо, което искам – съпруга, деца, семейство. Когато четеш за най-добрите артисти – актьори, художници, писатели – повечето от тях признават, че не се гордеят с работата си, а с взаимоотношенията си; със семействата, които са създали, с любовта, която са намерили, с любовта, която споделят“, казва актьорът. По думите му, това са най-важните неща за него и продължава да ги търси.

Еванс бе категоричен, че иска да се ожени, като обожава традиционните сватбени церемонии. „Преминах през доста неща в живота си, така че идеята за създаване на нещо подобно – не мога да се сетя за по-добър сценарий“.

С напредване на годините, Крис е станал и по-романтичен. Казва, че постепенно се научил какво е полезно за една връзка и какво е по-добре да се избягва. Допълва, че всеки от нас има трески за дялане и неща, с които партньорът му трябва да се съобразява, като с времето е разбрал какво трябва да подобрява в себе си.

40 години разлика не са нищо за любовта: 76-годишната Шер потвърди връзката си с 36-годишния Александър

10 години любов: Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл като герои от „Лейди и скитникът“

Пиърс Броснан празнува рождения ден на любовта на живота си

„Вече по-ясно виждам важността от извинението. Ако си способен да кажеш тази дума, да останеш спокоен и да слушаш, мисля, че това може да направи връзката много по-здравословна“, казва Еванс пред списание People.

През годините актьорът, когото мнозина смятат за един от най-красивите в Холивуд, така и не успява да намери истинската любов. Той скача от връзка във връзка, като е излизал с известни свои колежки, включително Кристен Бел и Минка Кели. Преди година социалните мрежи го свързваха и със Селена Гомес, но до официално потвърждение за отношенията им така и не се стигна.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари