IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пиърс Броснан празнува рождения ден на любовта на живота си

29 септември 2022 09 00

Съпругата му навърши 58 години

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Пиърс Броснан има повод да празнува!

Актьорът използва социалните мрежи, за да сподели специално послание към съпругата си, която навърши 58 години. Той публикува селфи на двамата, направено на фона на тропическа зеленина, придружено от обяснение в любов. На снимката Броснан се усмихва широко, носейки синя тениска, а съпругата му се е сгушила в него със закачено в косите голямо цвете.

„Честит рожден ден, скъпа Кийли Шей Броснан. Обичам те много. Толкова много години на любов, живот, работа и забавление. Само напред вървим“, написа екранният Джеймс Бонд. Към пожеланията му се присъединиха множество фенове и приятели, които се надпреварваха да изпратят своите мили думи към рожденичката.

Актрисата Линди Бенсън коментира снимката с „Най-вдъхновяващата двойка. Обичам ви и честит рожден ден на кралица Кийли“. Рита Уилсън, съпругата на Том Ханкс, също използва коментарната секция, за да пожелае честит рожден ден на приятелката си, която нарече „най-сладката на света“. Синди Крауфорд пък написа „Честит рожден ден, красива и душевна Кийли“.

Пиърс Броснан и Кийли се срещат през 1994 година. Три години по-рано актьорът губи първата си съпруга Касандра Харис. Вторият му брак идва чак през 2001 година, като от него се раждат двама сина – Дилън (25) и Парис (21). Това са най-малките от общо пет деца за Броснан. Той е баща на Шон (38), Крис (49) и Шарлот, която умира през 2013 година. Пиърс осиновява Крис и Шарлот, които са деца на Касандра от Дермот Харис, който умира през 1986 година.

Актьорът често говори за това как Кийли го спасила от депресията след личните му трагедии, описвайки я като силата, без която не може да живее. През април 2017 година той разказва как със съпругата му се наслаждават на времето си заедно.

„Заминахме на кратко пътешествие в Санта Барбара, където прекарахме романтичен уикенд в гледане на къщи и пиене на хубаво вино. Не слушахме музика, а просто се наслаждавахме на гласа на другия и обсъждахме света“, казва Броснан пред People.

Що се отнася до кариерата му, актьорът не спира с новите проекти. Тази година трябва да излязат няколко с негово участие, включително филмът „Дъщерята на краля“, в който играе крал Луи XIV, филмът на DC „Черният Адам“, в който ще влезе в ролята на д-р Фейт, както и „Извън закона“, където ще си партнира с Нина Добрев и Майкъл Рукър.

Броснан също така ще бъде включен в проект за History Channel, който ще носи името „Най-големите обири в историята“. Продукцията съдържа осем епизода и ще разказва за известни престъпления, включително обир на влак през 1899 и големият банков обир в Бостън през 50-те години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари