IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

40 години разлика не са нищо за любовта: 76-годишната Шер потвърди връзката си с 36-годишния Александър

7 ноември 2022 18 00

Двамата бяха засечени да се държат за ръка преди няколко дни

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

След дни на спекулации и слухове, Шер реши да потвърди връзката си с доста по-младия от нея Александър Едуардс.

През уикенда 76-годишната изпълнителка и актриса публикува снимка на 36-годишния рапър, над която написа само „Александърheart. Феновете веднага забелязаха кадъра и попитаха Шер дали това е новото ѝ гадже. Въпреки че не отговори с думи, тя сякаш потвърди любовта си, изпращайки емотиконка на влюбено човече. Същата емотиконка беше използвана и под коментар на друг фен, който написа „Браво на теб. Наслади се на това, което правиш и на човека, с когото си, като не се интересуваш от другите. Заслужаваш да бъдеш щастлива“.

Разбира се, имаше и потребители, които критикуваха огромната разлика между двамата влюбени. „Няма да се защитавам. Хейтърите ще продължат да мразят. Не се интересувам от това, защото ние не пречим на никого“, категорична бе Шер, която е с 40 години по-голяма от своя приятел. Тя защити Александър и срещу потребител, който се осъмни в истинността на чувствата му, като се запита дали всъщност рапърът не използва по-известната си колежка за бързо набиране на слава.

Шер и Едуардс създадоха слухове за връзка в началото на ноември, когато бяха заснети в опасна близост на вечеря в известен ресторант в Западен Холивуд. По това време TMZ съобщи, че 76-годишната звезда е пристигнала сама, но е била посрещната от Едуардс. Двамата се хванаха за ръце и влязоха заедно в ресторанта.

Малко по-късно същата вечер рапърът беше заснет да целува ръката на приятелката си на задната седалка на автомобил. Тогава те се насочиха към известно звездно заведение, където бяха в компанията на Tyga, който е един от най-добрите приятели на Александър. Само ден по-рано Шер написа интересно съобщение в социалните мрежи, намеквайки че нещо специално се случва в живота ѝ. „Една част от живота ми е толкова прекрасна“, написа тогава тя.

Две модни кралици в действие – Шер и Versace с обща колекция

Шер: Никога няма да оставя косата си да посивее

Преди да започне връзка с Шер, Едуардс излизаше с модела Амбър Роуз, като двамата имат и 3-годишен син Слаш. От своя страна, 76-годишната изпълнителка има няколко брака зад гърба си. От 1964 до 1975 година тя е омъжена за Сони Боно, след което се венчае за Грег Алман, с когото се разделя през 1979 година. Другите ѝ известни гаджета включват имена като Уорън Бийти, Дейвид Гефън, Ричи Самбора, Вал Килмър и Том Круз.

Макар от дълги години да не беше свързвана с никого, Шер бе категорична, че все още търси любовта. По думите ѝ, голяма част от връзките ѝ се проваляли, защото не искала да ходи на публични места с гаджетата си. Причината, която изтъква е, че папараците я следват навсякъде и е трудно да държиш една връзка далеч от публичното пространство, когато всяка твоя стъпка се документира.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари