IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шер се разделя с огромно имение

16 октомври 2022 16 30

То предлага страхотна гледка към Тихия океан

БГНЕС

БГНЕС

Шер се разделя с огромното си имение, намиращо се в Малибу. Известната певица го е пуснала в продажба, като се надява да вземе сумата от 85 милиона долара.

След като закри шоуто на Balmain в Седмицата на модата в Париж, музикалната икона е взела решение да заживее на друго място. Ето защо в момента се търси нов собственик на нейната резиденция, която се състои от основна къща със седем спални, вътрешен и външен фитнес, театър, паник стая и два килера, само един от които е за нейната колекция от перуки.

Имотът е собственост на Шер още от 1989 г., когато тя го взима за скромната сума от 2,95 милиона долара. Разбира се, не заживява в него веднага. Минават близо 5 години, през които тя го ремонтира, но запазва неговата архитектура, напомняща за Италия.

Вътрешният двор към имението на изпълнителката се отличава с фонтан в мавритански стил. Към него има и алея, осеяна с 40 палми.

Според обявата, едно от предимствата на имота, е че предлага страхотна гледка към Тихия океан, която се разкрива от всяка една стая в него.

Певицата искаше да продаде имението преди години

Това не е първия път, в който Шер пуска в продажба своята 30-годишна собственост. През 2009 г. тя му бе обявила сумата от 45 милиона долара, но така и не намери купувач, който да даде толкова пари.

Говорейки пред Wall Street Journal, звездата обяснява, че има много хубави спомени за „интимни вечери в семейната трапезария“, намираща се в нейното имение. Тя неведнъж е организирала и щури партита край своя басейн, който е залепен за голямата къща, ситуирана точно до тихоокеанската крайбрежна магистрала.

Шер все още не коментира плановете си за това къде би заживяла, ако продаде своя имот в Малибу. По всичко обаче личи, че тя има нужда от промяна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари