IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пъф Деди продава къщата, в която почина Ким Портър

5 ноември 2021 08 40

Рапърът стана на 52 години

БГНЕС

БГНЕС

Пъф Деди е готов да се раздели с имот, от който пази много спомени – както хубави, така и горчиви. Рапърът, който на 4 октомври стана на 52, продава имението, в което почина бившата му жена – Ким Портър.

Три години след трагичната смърт на модела, изпълнителят иска 7 милиона долара за къщата, в която живя майката на четирите му деца, съобщава Vanity Fair.

Имотът се намира на Източното крайбрежие на езерото Толука в Лос Анджелис. Той бива закупен от Шон Комбс, както е истинското име на звездата, за децата и тяхната майка, при това за 5,3 милиона долара.

Къщата, построена през 2006 г., притежаваща специална система за сигурност, е напълно празна. Рапърът е махнал цялото ѝ обзавеждане, като този, който я вземе, ще може да си я декорира наново. Тя се намира на централна улица, където живеят и други известни личности, сред които Виола Дейвис и Сиа.

Имението е с близо 10 000 квадратни метра площ, шест спални, всички със собствени бани, както и огромно фоайе с кристален полилей по средата, шахматни мраморни подове и уникално извито стълбище. Новите му собственици ще могат да си почиват в огромната всекидневна с камина, където вероятно Ким Портър е прекарвала по-голяма част от свободното си време. Освен добре оборудваната кухня, друго нещо, което привлича за оглед, са основната спалня със самостоятелен балкон, камина и баня в спа стил.

Ким Портър,

БГНЕС

Бившата жена на Пъф Деди бе намерена мъртва в средата на ноември 2018 г. Тя и рапърът бяха разведени от 11 години, но поддържаха приятелски отношения. След смъртта ѝ той пое попечителството над децата.

През 2019 г., по повод неговия 50-ти юбилей, изпълнителят обяви, че децата му са онова, което го мотивират да бъде по-добър човек. Тогава той си пожела да празнува заедно с тях още 50 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари