IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралицата на Париж: Шер в дефилето на Balmain

29 септември 2022 12 30

Изпълнителката се появи на фона на хита си Strong Enough

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Знаменитостите не спират да се появяват на дефилетата за пролет 2023 година. Независимо дали говорим за зрители на първия ред или за преки участници в шоуто, като Парис Хилтън за Versace, известните личности са навсякъде. Но новата колекция на дизайнера Оливие Рустейн представена на шоуто на Balmain в Париж, безспорно имаше най-доброто звездно участие – финалната разходка на Шер.

Намек за участието на легендарната изпълнителка имаше още в началото на дефилето. Тогава Шер се появи на екраните в залата, казвайки „Всеки от нас е измислил себе си. Някои просто имат повече въображение от други“. Това обаче беше само началото на изненадата, като гостите изобщо не подозираха какво ги очаква в края на шоуто.

Шер Гети

Снимка: Getty Images

Преди завесите да се спуснат, на подиума се появи Шер на фона на хитовата си песен от 1999 година Strong Enough. 76-годишната звезда изглеждаше зашеметяващо, носейки спандекс боди на Balmain, което имаше остри подплънки на раменете, дълбоко деколте и фин мраморен принт. Разбира се, в типично свой стил, Шер се появи на високи токчета на платформи, в които всеки друг би се затруднил да ходи, но не и тя.

На подиума изпълнителката беше придружена от самия Оливие Рустейн, който носеше кафява риза, комбинирана с бежови панталони и обувки на платформа. Двамата изглеждаха повече от щастливи в компанията си, прегръщайки се и усмихвайки се към камерите и публиката.

Шер Гети

Снимка: Getty Images

Особено трогателен момент по време на финала на дефилето беше, когато чернокожи модели се разходиха в рокли с различна текстура, като част от тях включваха любимите на Рустейн корсети. На фон беше пусната песен на Юсу Н'Дур, в чийто текст се пее „И когато едно дете се роди на този свят, няма представа за тона на кожата си“.

След края на шоуто, изгряващата нигерийска музикална звезда CKay представи своя талант пред хилядите присъстващи на събитието. Разбира се, дяволът беше в детайлите, като моделите на Balmain носеха сламени рокли, както и визии, включващи златни обеци, шапки с големи периферии и огърлици, почти изцяло покриващи шията. На подиума се появиха и модели с халки на носа.

Африканската тема не беше случайна. Дефилето беше емоционално и културно наследство за самия Рустейн, който говори открито за осиновяването си и наскоро откри, че биологичните му родители са от Африканския рог.

Balmain Гети

Снимки: Getty Images

„През цялата ми кариера влиянието на Африка, разбира се, е доста забележимо“, казва дизайнерът. Допълва, че откритието за биологичните му родители само е засилило очарованието му от красотата, традициите и дизайните на този регион.

Тази година от Balmain направиха специално събитие, което не се фокусираше само върху модата. Според официалното съобщение на марката, те показват най-доброто в храната, музиката и дизайна. Хората можеха да се насладят на всичко това в специално направено селце на стадиона Жан-Буен в западен Париж.

Шер и

Снимка: Getty Images

Около 10 000 билета бяха осигурени за обикновената публика, но в замяна, че всеки един от гостите ще дари определена сума за благотворителност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари